News Flash:

VIDEO - SCANDAL URIAS pe o sosea din Timis! Trei olteni s-au speriat de un politist in civil cu un radar-pistol in mana. "Am crezut ca ne impusca!"

24 Februarie 2016
1789 Vizualizari | 0 Comentarii
pistol radar
Noua tehnologie radar a Politiei Romane a speriat de moarte trei olteni opriti in trafic, in judetul Timis.
Oamenii si-au iesit din fire adunci cand au vazut cum un politist in civil a indreptat spre ei radarul de tip pistol. "Am crezut ca ne impusca, pentru ca avem dusmani", le-au spus ei scandalizati agentilor. Spaima nu l-a scapat insa de amenda pe soferul care depasise viteza legala.
- Pai am crezut ca vrei sa ne impusti, ma, frate, ca avem dusmani. De unde sa stim noi de asa ceva? 
- Nu-i pistol.
- Pai noi de unde sa stim? 
- Imi pare rau ca aveti dusmani.
- Pai un civil sta indreptat cu pistolul
Potrivit agentilor de la Rutiera masina in care se aflau acesti cetateni, doi barbati si o femeie din judetul Mehedinti, a intrat cu viteza mare in localitate. Politistul care a indreptat radarul pistol spre ei era imbracat civil si statea ascuns intr-o statie de autobuz. Oamenii n-au ajuns la echipajul care urma sa-i opreasca. Ci au intors masina curiosi sa vada cine a intreptat spre ei "pistolul".
Soferul: Sunt curios ce se intampla, ce e asta, de ce ne-a filmat, de ce ne-a fotografiat, e in civil, ce are cu noi?”
Oamenii au cerut revoltati explicatii politistilor care le-au spus ca nu-i obligatoriu ca agentul sa poarte uniforma in aceasta situatie.
Agentii au constatat ca soferul avea 112 km la ora in localitate si in plus circula si fara permisul la el. Asa ca l-au amendat cu 1500 de lei si i-au suspendat carnetul pentru 90 de zile.
- Mentiuni daca aveti...
- Mentiuni: am fost filmat de un domn civil cu un pistol intr-o statie de autobuz
- Operatorul radar era civil?
- Da, pitulat intr-o statie. 
Politia Romana a cumparat 8 astfel de radare noi, cu raza laser. Pistolul e dotat cu o camera video hd care poate identifica inclusiv fata sofetului de la 1200 de metri. In plus nu poate fi detectat ori bruiat de vreun dispozitiv si functioneaza pe ceata ori vreme rea. sursa: Stirileprotv.ro.

Galerie Video


radar a judetul timis pistol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006260 (s)