News Flash:

Succes la baschet masculin

Victorie pentru SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

21 Martie 2023
351 Vizualizari | 0 Comentarii

 Echipa SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a câștigat meciul împotriva echipei BC CSU Sibiu, cu scorul de 92-79, în partida de deschidere a etapei a 24-a din Liga Națională de baschet masculin. Meciul a avut loc luni seara la Sala Constantin Jude din Timișoara și a fost jucat mai rapid, deoarece marți se va monta un parchet special pentru returul finalei Challenge Cup, în care va juca ca gazdă echipa CSM Lugoj, miercuri.

Echipa de acasă a controlat jocul și a condus cu zece puncte încă de la începutul meciului, dar echipa CSU Sibiu a reacționat și a redus diferența la 19-17 la sfârșitul primului sfert. Echipa oaspete a preluat conducerea pentru un scurt moment în debutul celui de-al doilea sfert, dar echipa antrenată de Dragan Petricevic a replicat și a venit definitiv în avantaj. La pauza meciului, scorul era de 49-39 în favoarea echipei din Timișoara.

Avantajul echipei gazdă a ajuns la un maxim de 16 puncte în a doua parte a jocului. Sibiul a încercat să reacționeze, dar nu a avut puterea să o facă și a reușit doar să reducă deficitul la mai puțin de zece puncte spre finalul meciului. Totuși, echipa din Timișoara a avut ultimul cuvânt și a câștigat clar și categoric, cu scorul de 92-79.
Echipa din Timișoara a obținut prima victorie în Top 10, iar Ilija Djokovic a reușit să adune 25 de puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Adam Mirkovic a contribuit cu 21 de puncte, 5 recuperări și 3 intercepții, iar Nikola Gajic a încheiat cu 17 puncte, 9 recuperări și 3 intercepții. În tabăra echipei din Sibiu, Gaston Whelan a reușit 21 de puncte, iar Mouhamed Barro a adăugat 15 puncte și 5 recuperări.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005413 (s)