News Flash:

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara joacă cu BC CSU Sibiu

Începe returul fazei Top 10 a Ligii Naţionale astăzi, de la ora 19, sala „Constantin Jude”

20 Martie 2023
218 Vizualizari | 0 Comentarii

Echipa SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara va începe returul fazei Top 10 a Ligii Naționale cu un meci împotriva echipei BC CSU Sibiu. Meciul va avea loc luni la sala "Constantin Jude", începând cu ora 19.

„Este clar că suntem în căutarea primului succes în această grupă Top 10. Cu siguranţă, avem şi un blocaj mental pe care trebuie să-l depăşim. Este o situaţie cu care nu ne-am mai întâlnit până acum şi mă refer la cele cinci înfrângeri consecutive, dar aici trebuie să fim obiectivi.

Una peste alta, a fost vorba despre trei deplasări şi despre un meci acasă cu Clujul, care nu ştiu dacă poate fi trecut la capitolul surprize. Apoi, nu ştiu dacă vreo partidă de aici poate fi trecută la capitolul înfrângerilor surprinzătoare, dacă le putem numi aşa.

Este o competiţie foarte puternică, cu cinci echipe tari şi efectiv nu ai timp să te resetezi faţă de prima parte a campionatului. Un lucru este cert: trebuie să ne revenim mental. Ceva se blochează în minţile jucătorilor şi acest blocaj trebuie înlăturat”, a declarat antrenorul Dragan Petricevici.
În clasament, BC CSU Sibiu are 19 puncte (6/7), în timp ce SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara are 16 puncte (3/10). „Va fi o luptă foarte strânsă şi va fi până la final. Este foarte dificil să alergi după un tren de mare viteză, cum este Top 10.

Practic, ieşi din trenul tău, ca să numesc aşa prima fază a campionatului, unde ai avut zece victorii şi ai fost pe locul al doilea, şi te trezeşti cu doar trei victorii. Este clar că actualul sistem competiţional nu ne avantajează. Nu-l comentez, l-am agreat cu toţii, dar nu ne este favorabil. Sunt echipe cu scor iniţial mai slab decât al nostru şi care s-au trezit în acest tren cu un loc mai bun decât noi, mai la geam”, a mai precizat Dragan Petricevici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005499 (s)