News Flash:

Vesti de ultima ora despre starea lui Michael Schumacher

3 Mai 2016
1832 Vizualizari | 0 Comentarii
schumacher
Starea lui Michael Schumacher s-ar fi deteriorat semnificativ in ultimele luni sustine un neurochirurg, informatiile nefiind confirmate de familia sau agentul legendarului pilot de Formula 1.

"Sansele de supravietuire ale lui Michael Schumacher tin de unmiracol", declara un neurochirurg pentru presa germana, care nu-si dezvaluie identitatea. Starea pilotului s-ar fi deteriorat, dar nimeni nu confirma informatiile, iar vila pilotului din Elvetia este de zecid e ori mai pazita dupa ce un jurnalist deghizat in preot a incercat sa afle secretul lui Schumacher. Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a dezvaluit ca fostul campion mondial de Formula 1 avea dorinta secreta de a disparea din viata publica, lucru pe care i l-a marturisit intr-o discutie lunga purtata inainte de accidentul de schi petrecut pe 29 decembrie 2013.
Intr-un dialog cu 90 de jurnalisti, purtat la o intalnire in Elvetia, Kehm a declarat: "In general, media nu a scris despre viata privata a lui Michael si a sotiei, Corinna. Odata, intr-o discutie indelungata, Michael mi-a spus:„Nu trebuie sa ma mai suni la anul. Dispar. Cred ca era visul lui secret de a fi capabil sa dispara intr-o buna zi. De aceea, am acum grija de dorinta lui si nu las lucruri sa apara in presa". La 27 de luni de la accidentul suferit pe o partie din Alpii Francezi, in urma caruia a suferit traume craniene severe, informatiile despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher sunt extrem de rare si de lipsite de detalii. Michael Schumacher se afla la recuperare la locuinta sa din Elvetia, dupa ce a suferit un grav accident de schi, in decembrie 2013. Publicatii din Elvetia au dezvaluit recent ca costurile tratamentului urmat de Schumacher se ridica mai nou la uriasa suma de 10 milioane de euro pe an, adica aproximativ 28.000 de euro pe zi.

michael schumacher deteriorat neurochirurg sansele supravietuire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006859 (s)