News Flash:

Lucian Bute termina la egalitate lupta pentru centura WBC cu Badou Jack. Suedezul isi psstrează centura

1 Mai 2016
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
bute
Lucian Bute şi Badou Jack au încheiat la egalitate, duminică dimineaţă, printr-o decizie majoritară a arbitrilor (117-111, 114-114, 114-114), partida pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, în arena DC Armory din Washington, iar Badou Jack îşi păstrează centura.

Doi dintre arbitrii-judecători au dat un scor de 114-114, în timp ce al treilea l-a văzut învingător pe Jack, cu 117-111. Conform regulamentului, la meci egal campionul îşi păstrează centura.

Partida a fost echilibrată, iar Badou Jack a fost solid pe picioare şi a încasat puţine lovituri. De cealaltă parte, Lucian Bute a avut o mişcare foarte bună, a avut o prestaţie bună în apărare, dar nu a găsit loviturile puternice pentru a-l destabiliza pe suedez. Potrivit USA Today, Bute a început mai bine şi a câştigat primele 4 reprize de câte 3 minute. Ulterior, Jack a început să domine partide şi a reuşit o serie de lovituri la corp şi a părut mai rapid cu upercuturi şi croşee. Cu patru runde înainte de final, Bute a început să dea semne de oboseală şi românul a pierdut din forţa loviturilor, iar mişcarea în ring a avut de suferit. Totuşi, specialiştii consideră că finalul i-a aparţinut lui Bute, care a insistat mai mult în ofensivă, în timp ce Jack a fost pasiv şi conservator. Totodată, românul i-a provocat o sângerare la arcadă suedezului, în ultima repriză, dar nu a mai avut timp să exploateze această slăbiciune.

Statistica meciului arată că Badou Jack a încercat 100 de lovituri în plus faţă de Lucian Bute (278-179). Badou Jack a concretizat 40% dintre încercări, în timp ce Lucian Bute a reuşit doar 21% dintre lovituri.

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006655 (s)