News Flash:

Vedetele sunt innebunite dupa acest truc! Cum slabesti consumand aceasta planta la 1 leu legatura!

28 Mai 2018
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
leustean

Frunzele si radacina leusteanului sunt folosite pentru a trata sau pentru a preveni mai multe afectiuni. De asemenea, leusteanul te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Iata ce trebuie sa faci.

Preparatul din leustean care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus

Radacina si frunzele leusteanului trateaza guta, reumatismul si boli de de inima. De asemenea, elimina nisipul de la rinichi. Leusteanul este recomandat si celor care au probleme cu circulatia, persoanelor care au pietre la rinichi sau bila lenesa.
Sucul obtinut din 10 lingurite de leustean proaspat si o cana de suc de morcov previne formarea calculilor renali sau, daca aveti deja aceasta problema, atunci sucul poate fi folosit pentru dizolvarea calculilor. In cazul in care nu aveti leustean proaspat, puteti folosi si leustean uscat sau seminte de leustean. Se face o infuzie folosind 2 lingurite de leustean uscat sau seminte de leustean si 250 de ml de apa.

In cazul in care aveti probleme cu circulatia, atunci este indicat sa consumati in fiecare zi 15-20 de grame de leustean proaspat. Acelasi tratament este recomandat si celor care sufera de crize biliare.

Radacina leusteanului trateaza bolile de stomac. De asemenea, ceaiul de leustean este un bun laxativ si un bun diuretic. In plus, te ajuta sa slabesti, iti face tenul stralucitor si elimina toxinele din corp.

Pentru a slabi, este indicat sa bei in fiecare seara o cana de ceai de leustean. Acestea poate fi rece sau cald, in functie de preferinte. Acesta va topi grasimea de pe ficat, grasimea de pe inima si va avea efecte benefice asupra circulatiei. Pentru a prepara infuzia ai nevoie de o lingurita cu varf de frunze de leustean. Pune-le intr-o cana cu apa clocotita, lasa-le un minut, dupa care poti strecura apa. Se pot bea trei cani pe zi.

Se poate prepara si suc din frunze de leustean. Se folosesc frunze proaspete. Este bine sa se consume aproximativ 100-200 de ml de suc pe zi. Acesta va detoxifia corpul si va purifica sangele.


radacina radacina leusteanului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006354 (s)