News Flash:

Targ de antichitati, teatru de papusi si premii la cumparaturi, la Iulius Mall, in weekend

25 Mai 2018
972 Vizualizari | 0 Comentarii
iulius mall timisoara large

Zeci de colectionari de arta si antichitati din regiune sunt prezenti zilele acestea, la parterul Iulius Mall, la o noua intalnire cu pasionatii obiectelor cu istorie. De vineri pana duminica inclusiv, Targul de Antichitati ii asteapta pe vizitatori cu o varietate de piese unicat sau de colectie, ideale pentru cadouri altfel sau pentru decorarea casei. Vor putea admira si achizitiona bijuterii, piese de argintarie, ceasuri vechi, monede, viniluri, aparate foto vechi, numismatica, filatelie, portelanuri, tablouri, obiecte decorative si multe altele. 

Daca este duminica, la mall este teatru de papusi. De la ora 12.00, copiii sunt asteptati in food court, unde va fi pusa in scena povestea „Vistiernicul cel Avar”.

Pana pe 10 iunie 2018, cumparaturile la Iulius Mall le pot aduce clientior bilete la cele mai indragite festivaluri de muzica ale acestei veri. Iulius Mall a pregatit 17 invitatii duble la festivalul ELECTRIC CASTLE si alte 17 bilete pentru doua persoane la UNTOLD. Castigatorii vor fi anuntati in urma tragerilor la sorti  din zilele de 29 mai, 4 si 11 iunie. In plus, primii 100 de cumparatori ai zilei vor fi recompensati cu un cadou garantat, constand in selfie stick-uri, pelerine colorate, power-card-uri, ochelari de soare, bauturi racoritoare sau sepci de plaja.
 


zeci colectionari iulius mall antichitati varietate piese unicat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006227 (s)