News Flash:

Unde va fi inmormantat fostul edil al Capitalei, Viorel Lis? „Sunt lucruri absolut normale”

26 Noiembrie 2021
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorel Lis

Intre Oana si Viorel Lis exista o diferenta mare de varsta, iar problemele de sanatate ale fostului primar din ultima perioada i-au facut pe cei doi sa se gandeasca si la momentul in care acesta ar trece in nefiinta, fiind constienti ca asta se va intampla.

Oana Lis a marturisit, acum ceva timp, la Antena Stars ca prin prisma jobului sau, cel de psiholog, a avut mult mai multa putere sa poarte discutii cu sotul ei despre ziua in care va pleca la ceruri, despre locul unde va fi inmormantat si despre funerariile sale.

Din cauza varstei inaintate, dar si a problemelor de sanatate, Oana si Viorel Lis au purtat discutii legate de ziua in care fostul primar va pleca din aceasta lume. Vedeta a marturisit la Antena Stars ca au vorbit despre cum locul unde va fi inmormantat.

”Am discutat si el imi zicea ca o sa ma iubesca si dupa moarte, vorbeam despre groapa, despre unde ar vrea sa fie ingropat. Si eu as vrea sa fiu ingropata langa el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, daca n-as fi fost psiholog n-as fi putut”, spunea Oana Lis la Antena Stars.

Totodata, Oana Lis a marturisit ca Viorel Lis i-a spus ca dupa moarte vrea ca sotia sa sa-si refaca viata, sa gaseasca un barbat care sa o iubeasca si care sa o respecte asa cum a facut si el si sa fie fericita impreuna cu acesta.

In ultima perioada Oana Lis a fost cea care mereu a fost alaturi de fostul primar al Capitalei si care a avut grija sa fie mereu ingrijit si sa aiba parte de cele mai bune conditii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005049 (s)