News Flash:

Un tata din Maramures si-a ascuns copilul mort in cusca cainelui. Barbatul voia sa incaseze, in continuare, ajutorul de handicap

24 Mai 2022
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Maramures

Un copil a fost gasit mort intr-o cusca de caine, in Sighetu Marmatiei! Tatal l-ar fi ascuns pe baiat acolo pentru a putea primi in continuare alocatia de la stat. Intre timp, barbatul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie pentru ca medicii sa stabileasca daca acesta are sau nu discernamant.

Anchetatorii au facut o descoperire teribila atunci cand au intrat in curtea barbatului din Sighetu Marmatiei. atal l-ar fi pus aici, dupa ce copilul a murit in conditii suspecte, pentru a-i putea incasa, in continuare, pensia de handicap.

Grozavia a iesit la iveala, dupa ce un vecin a intrat la banuieli, dat fiind ca nu il mai vazuse pe baiat de mai bine de o luna. I-a cerut socoteala tatalui, insa acesta a refuzat sa dea detalii despre fiul sau.

Asa ca omul a sunat la 112. In cusca cainelui, politistii au gasit trupul neinsufletit al fiului in varsta de 14 ani al barbatului.

'Am mers la ei ca suntem vecini, poarta in poarta. Nu l-am mai auzit plangand de vreo luna si jumatate pe baiat. Am mers si i-am spus sa ma lase sa il vad.  
Atunci s-a tot sucit, ba ca e in casa, ba ca la apartament. I-am spus lasa-ma sa il vad ca i-am adus doua banane la copil. Nu a vrut.

I-am spus ca il denunt la Politie. Asa am si facut. Am sunat la Politie si le-am spus. Spre seara au venit politistii si l-au gasit. Era mort', a declarat vecinul pentru site-ul vasiledale.ro.

Vecinul nu crede ca tatal i-a luat viata copilului si ca mai degraba s-a speriat atunci cand cel mic a pierit.

'Eu nu cred ca l-a omorat. Eu cred ca s-a speriat ca a murit si nu a stiut ce sa faca. Nu este un om violent. Traieste cu o femeie, mama copilului a decedat. Si zilele trecute mergea muzica la ei, era petrecere. Sincer nu stiu ce sa spun. Asta le-am spus si politistilor', a mai declarat vecinul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011600 (s)