News Flash:

Un roman nu castiga intr-o luna cat face ea pe ora! Incredibil cat ia pe nici un sfert de ora Carmen Harra

29 Ianuarie 2018
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
harra

Carmen Harra, rasfatata cu cadouri scumpe inca de la inceput de an. Ceas de lux si masina noua

Vizionara Carmen Harra este rasfatata cu cadouri de lux, de care este foarte mandra.

Carmen Harra, care a facut previziuni despre cel care ii va deveni iubit, este o fosta cantareata care a devenit cunoscuta in America pentru previziunile pe care le face.

Carmen Harra, care bijuterii de mii de euro, este dependenta de lux si este rasfatata de persoanele din jurul ei cu daruri care mai de care mai de pret.

Despre cadourile de lux pe care le-a primit de curand, dar si despre un barbat din viata ei a comentat vizionara in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„Primesc cadouri si de la un posibil „candidat”. Am sa arat in curand o poza cu el. Este (n.r.-barbatul din viata ei) un domn mai retras, insa extrem de educat. Imi place sa adaug cadouri noi la colectie.

Pot spune ca am un ceas de 800 de karate si o masina noua”, a marturisit Carmen Harra la emisiunea „Agentia Vip”.

Carmen Harra isi permite orice extravaganta, chiar daca nu primeste cadouri scumpe. Si le poate face singura, avand in vedere ca tarifele ei pentru o consultatie sunt fabuloase.

Astfel, pentru o consultatie de doar 10 minute, tariful este de 150 de dolari, pentru una de 20 de minute – 300 de dolari, pentru una de 30 de minute – 400 de dolari, iar pentru o ora, tariful perceput de carmen Harra se ridica la 600 de dolari.


carmen harra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006242 (s)