Micul dejun in fiecare zi: 2 oua fierte tari, o felie de paine, ceai sau cafea cu zaharina
Luni, miercuri si vineri: La pranz: 250 gr friptura de porc, salata de legume. Seara: 1 kg de peste fiert sau fript.
Marti: Pranz: umatate de pui fiert
Seara: alata din legume asortate.
Joi: Pranz: 50 gr friptura de vita
Seara: salata din legume asortate.
Sambata: Pranz: 1 kg peste fript
Seara: salata din legume asortate.
Intre mese se pot manca fructe sau legume crude.Vei bea obligatoriu cel putin 2 l de apa pe zi (plata sau minerala) si seara o cana de ceai verde (la o cana de apa, o lingurita de ceai sau o lingurita si jumatate in functie de organismul fiecaruia).
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005135 (s)
Comentarii (0)