News Flash:

Un pui de delfin esuat a fost omorat de turistii care si-au facut selfie-uri cu el

17 August 2017
887 Vizualizari | 0 Comentarii
delfin
Un pui de delfin esuat a murit dupa ce a fost pasat de la un turist la altul si fotografiat de oamenii prezenti pe o plaja din Spania, scrie Independent.
Turistii curiosi s-au strans in jurul delfinului esuat pe o plaja din Almeira, unii dintre acestia facandu-si poze tip selfie cu puiul speriat.
Oamenii prezenti la incident au fost aspru criticati de un grup de salvare a animalelor marine, care sustine ca delfinul era ”speriat” si ar fi putut fi salvat daca turistii ar fi anuntat autoritatile la timp.
Fotografiile aparute in media arata cum turistii mangaiau micutul mamifer, in timp ce acesta plutea printre valuri, ”speriat si slabit”, dupa ce a fost separat de mama lui.
”Inca o data realizam ca oamenii sunt cele mai irationale specii care exista”, a scris un ONG specializat in salvarea si conservarea animalelor marine.
”Multi nu sunt capabili sa simta empatie pentru o vietate singura, speriata, flamanda, separata de mama si ingrozita pentru ca egoismul ii impinge pe oameni sa faca fotografii si sa il atinga”, a mai precizat ONG-ul.
Organizatia a declarat ca ”sute” de oameni s-au strans in jurul puiului, fiind ”obsedati” sa il atinga si sa il fotografieze.
Salvatorii de la Equinac s-au grabit sa ajuna la mamiferul esuat, dupa ce un turist a sunat la 112, insa delfinul a fost gasit mort.
”Cetaceele sunt animale sensibile la stres, iar aglomeratia, pozele si atingerile turistilor i-ar fi putut cauza un soc puternic care s-a dezvoltat intr-un stop cardiorespirator”, a conchis organizatia.
Salvatorii au luat corpul mamiferului pentru o autopsie. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005013 (s)