News Flash:

Un nou atac ISIS la Paris! Un politist si sotia sa au fost ucisi

14 Iunie 2016
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
stat islamic
Un politist francez si sotia sa au fost ucisi luni seara in locuinta lor din suburbia pariziana Magnanville, unde au fost luati ostatici alaturi de fiul lor de trei ani, de un atacator, atacul fiind revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, relateaza Le Figaro.
Un atacator l-a injunghiat de mai multe ori pe politistul francez in varsta de 42 de ani, inainte de a se baricada in casa victimelor, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului francez de Interne.
Victima, care ocupa postul de sef-adjunct in cadrul comisariatului din Mureaux, purta haine de civil in momentul in care a fost agresat.
Potrivit lui Pierre-Henry Brandet, purtatorul de cuvant al Ministerului francez de Interne, suspectul l-a lovit pe politist inainte de a intra in casa, dupa care s-a baricadat in casa acestuia.
Atacul a avut loc in jurul orei locale 20.30. O ora mai tarziu, fortele de interventie au sosit la fata locului pentru a lansa negocieri de eliberare. Dar atacatorul a fost impuscat mortal de membrii unei unitati de elita a politiei franceze dupa ce negocierile de predare au esuat.
In casa politistului, a fost descoperit corpul partenerei acestuia, care era si ea angajata la Ministerul de Interne. In casa se afla si un copil de trei ani care a scapat nevatamat, fiind preluat de o echipa medicala.
Ulterior, reteaua terorista Stat Islamic a revendicat atacul prin agentia Amaq afiliata gruparii.
"Un combatant al retelei Stat Islamic a ucis un comisar-adjunct din localitatea Mureaux si sotia acestuia", scrie agentia Amaq.
"Vor fi elucidate circumstantele acestei drame abominabile in cadrul anchetei care va determina cauza exacta (a atacului)", a declarat Palatul Elysee intr-un comunicat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007835 (s)