News Flash:

Acesta este cel mai puternic medicament antiinfectios

14 Iunie 2016
7136 Vizualizari | 0 Comentarii
propoliss

In loc sa testezi fel de fel de antibiotice pentru a trata o afectiune, incearca sa te vindeci pe cale naturale. Una dintre variantele la indemana este propolisul, un amestec care te poate trata de orice boala. Propolisul este un amestec de substanţe biologice provenite de la peste 20 de specii de arbori, pe care albinele le prelucrează cu ajutorul enzimelor conţinute de glandele lor salivare, obţinând astfel o substanţă răşinoasă, lipicioasă, de culoare verde-brună sau cafenie. Atât culoarea cât şi compoziţia chimică a acestui preparat miraculos diferă în funcţie de speciile vegetale de la care s-au colectat materiile prime.

Propolisul este cel mai puternic medicament antiinfecțios. Acționează asupra a 21 specii de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite şi 30 tipuri de virusuri (incluzând și varietățile lor). Spre deosebire de antibioticele de sinteză, față de care bacteriile dezvoltă o rezistență treptată,  propolisul își păstrează nealterată capacitatea antimicrobiană. Propolisul are o paletă foarte largă de întrebuințări:
-medicament: tratează infecțiile căilor respiratorii superioare, diverse afecțiuni ale aparatului digestiv, parazitoze intestinale, diverse infecții, afecțiuni ale cavității bucale și farnigelui, afecțiuni ale pielii, artrite, artoze;
-imunostimulator;
-preparat cosmetic: cicatrizant, antiinflamator, antioxidant,antimătreață;
-anticancerigen și antitumoral;


antibiotice propolisul propolisul arbori preparat miraculos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004944 (s)