News Flash:

Usturoiul este cel mai bun medicament natural pentru inima

10 Iunie 2016
3910 Vizualizari | 0 Comentarii
mujdei2
Substantele continute de plantele din specia allium- aici intra si ceapa, allium cepa-au efecte curative foarte puternice, scazand considerabil riscul de aparitie a bolilor degenerative ale miocardului, dar si a tesutului renal, sistemului osos si a maladiilor microbiene si virale. Concluzia este ca, usturoiul este un remediu natural eficace in bolile cardiovasculare daca este consumat crud, nu gatit prin fierbere, prajire sau coacere.

Efectele acestui condiment care se gaseste la tot pasul asupra aparatului cardiovascular constau in combaterea tahicardiei si spasmelor arterelor coronare raspunzatoare de producerea crizelor de anghina si a infarctului de miocard, inbunatatind astfel performanta cardiaca. De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale.

Pentru prevenirea stopurilor cardiace, in lipsa de medicamente, se inghite un catel de usturoi. Un tampon de vata se inmoaie dimineata in tinctura de valeriana si se poarta pe toata perioada zilei intr-o punguta speciala, in zona inimii.

In caz de angina pectorala se fac frectii cu cinci-sase picaturi de ulei de brad alb in zona de sub mamelonul stang. In caz de insuficienta cardiaca este recomandat consumul de ceai de sfecla - o sfecla mare se spala, se curata si se fierbe in 500 ml apa pana devine moale. Acest ceai se consuma pe durata intregii zile, impreuna cu sfecla.

ceapa usturoiul remediu natural bolile cardiovasculare condiment
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005103 (s)