News Flash:

Un mort şi un rănit grav, în urma unui conflict între două grupări de migranţi, în zona Gării de Nord din Timișoara

20 Aprilie 2021
882 Vizualizari | 0 Comentarii
migranti

Încăierare între migranți, luni, în zona Gării de Nord din Timișoara. O persoană a murit și alta a fost rănită, după ce mai mulți afgani s-au bătut și înjunghiat.

Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, pe bulevardul Ion Dragalina, în imediata vecinătate a intersecției cu bulevardul Republicii. Cele două victime au aproximativ 20-25 de ani și se pare că se cunoșteau cu agresorii. Au fost transportate de urgență la spital, unde una dintre ele a murit.

Cei implicați în scandal sunt afgani, iar la încăierare au asistat și alți migranți. Agresorii au reușit să fugă. Polițiștii timișoreni s-au deplasat la fața locului și au început investigațiile pentru a da de urma agresorilor.

Problemele din zona Gării de Nord din Timișoara au fost sesizate de nenumărate ori de cititorii Tion. Străduțele din apropiere s-au transformat în WC public, iar gunoaiele pot fi întâlnite la tot pasul.

Din zonă, polițiștii au ridicat de mai multe ori atât cerșetori și bețivi, cât și migranți, adunați în număr mare în clădirile abandonate din apropiere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005840 (s)