News Flash:

Un militar de 22 de ani s-a impuscat mortal in timpul serviciului, intr-o unitate din Focsani

6 Mai 2018
908 Vizualizari | 0 Comentarii
barbat gasit impuscat in cap

Un militar în vârstă de 22 de ani s-a impuscat în timpul serviciului, într-o unitate militară din Focsani, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii MApN. Tânărul a fost declarat mort.

Directorul Ambulanţei Vrancea, Vitalie Beţişor, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că apelul a fost dat de la UM 1470 Focşani, iar echipajul medical l-a găsit pe tânăr mort, împuşcat în cap.

„Am intervenit la faţa locului, dar era deja decedat. Nu l-am preluat. Au rămas acolo criminaliştii. Apelul a fost dat la ora 13.50 şi a venit de la Unitatea Militară 1470. Avea leziuni la cap”, a spus directorul Ambulanţei Vrancea.

Ancheta a fost preluată de procurorii din cadrul Parchetului Militar Iaşi.

MApN: Ultima testare psihologică a militarului care s-a sinucis, în februarie. A fost declarat apt

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că ultima testare a militarului care s-a sinucis la Focşani a avut loc în luna februarie a acestui an, fiind declarat apt. 

"În jurul orei 13.55, în timpul executării serviciului de pază la U.M. 01470 din Focşani, soldatul Oanele Maricel, încadrat la Batalionul 81 LAROM, s-a împuşcat cu arma din dotare. Personalul unităţii a apelat imediat Serviciul Unic de Urgenţă - 112, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul militarului. Militarul, în vârstă de 22 de ani, angajat în M.Ap.N. din decembrie 2016, era necăsătorit şi nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii. La ultima testare psihologică, susţinută în luna februarie a acestui an, militarul a fost declarat apt pentru serviciul militar", transmite MApN, printr-un comunicat de presă.

Conform procedurilor, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la nivelul unităţii a fost constituită o comisie administrativă, condusă de şeful de stat major al Batalionului 81 LAROM, şi a fost informat Parchetul Militar Vrancea, potrivit ministrului.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale transmite condoleanţe familiei îndoliate.


militar impuscat focsani mapn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005038 (s)