News Flash:

A citit Biblia de 6 ori in 6 luni. Ce i s-a intamplat apoi intrece orice imaginatie

5 Mai 2018
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
biblie

Un profesor universitar incepuse sa aiba anumite probleme. Nu mai putea preda ca la inceput, motiv pentru care nu mai putea mentine interesul studentilor sai. Daca nu lua masuri pentru a-si rezolva problema, atunci barbatul risca sa isi piarda locul de munca. I s-a recomandat un concediu de 6 luni, in timpul caruia a fost nevoit sa citeasca Biblia de 6 ori. Ce s-a intamplat dupa aceea intrece orice imaginatie.

A citit Biblia de 6 ori in 6 luni. Ce i s-a intamplat apoi intrece orice imaginatie

In timpul concediului de o jumatate de an, profesorul universitar trebuia sa mearga intr-o statiune. Acolo trebuia sa se plimbe, sa se ocupe de gradinarit, sa pescuiasca. In plus, trebuia sa aiba la el o singura carte: Biblia. Regula spunea ca Biblia sa fie citita de 6 ori in cele 6 luni de concediu. De asemenea, trebuia sa retina anumite pasaje si idei valoroase.

Profesorul a fost de acord cu acel concediu. A avut in vedere sfaturile primite de la un om de afaceri si a citit Biblia asa cum i s-a recomandat. A fost cazat la o cabana intr-o zona nepopulata si astfel a reusit sa isi rezolve problemele. Desi avea un anumit stil de viata, profesorul a reusit sa se adapteze noului stil de viata pentru o jumatate de an. Ba chiar a ajuns la concluzia ca ii place.
Biblia i-a oferit pace, putere si credinta. Dupa a jumatate de an, barbatul a ajuns la concluzia ca omul de afaceri a avut dreptate. viata lui s-a schimbat si a devenit un alt om.

Povestea profesorului este o lectie de viata si un exemplu pe care oricine il poate urma. O scurta perioada de izolare, care sa cuprinda anumite activitati, poate fi ceea ce trebuie pentru a-ti schimba viata. De asemenea, Biblia poate fi de ajutor. Chiar daca nu se citeste de 6 ori intr-un timp scurt.

sursa: teo

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005651 (s)