News Flash:

Un autobuz plin cu 50 de detinuti s-a ciocnit puternic cu un camion pe o sosea. Ar fi fost momentul perfect sa evadeze, insa ei au facut un gest minunat

30 Aprilie 2018
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
detinuti

De cele mai multe ori, suntem in stare sa ii aratam cu degetul si suntem convinsi ca oamenii din inchisori sunt cei mai rai din societatea in care traim. Cand ne gandim la detinuti cu siguranta ne trece prin minte ca principalul lor obiectiv este sa evadeze ori de cate ori ar avea ocazia, si ca niciunul nu va rata o astfel de oportunitate.

Totusi, povestea de mai jos o sa ne arate exact contrariul!

Un autobuz plin cu 50 de detinuti s-a ciocnit cu un camion imens pe o sosea pustie din Arizona. Ai spune ca acesta este cel mai potrivit moment pentru ei ca sa evadeze, dar oamenii nici macar nu s-au gandit la asta. Uite ce au facut detinutii implicati in accident: in loc sa fuga cat mai repede, ei au ramas la locul accidentului si au inceput sa ii ajute pe cei raniti. Victimele erau numeroase.

Dupa ce a avut loc incidentul, soferul autobuzului si mai mult de 20 de detinuti au suferit traumatisme severe, iar doi dintre ei au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportati la spital.

Dupa ce am aflat aceasta poveste am inceput sa cred din nou ca mai exista oameni in adevaratul sens al cuvantului. De altfel, este important sa intelegem ca, indiferent de fapta pentru care se afla in spatele gratiilor, acest lucru nu ii face mai putin oameni, cu sentimente, trairi si simtul compasiunii.

 


degetul oamenii inchisori societatea autobuz camion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005916 (s)