News Flash:

Ultima ora: Ninsori, lapovita si ploi in toata tara, pana miercuri seara

15 Ianuarie 2018
931 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare pe autostrada

Meteorologii avertizeaza ca, de luni seara pana miercuri seara, in tara vor fi ninsori, lapovita si ploi, iar in unele zone se va forma polei. In noaptea de luni spre marti vremea se va mentine geroasa in nordul, nord-estul si centrul tarii.
Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, in noaptea de luni spre marti si in primele ore ale zilei de marti, pe arii relativ extinse in sudul si sud-estul teritoriului va ninge in general slab cantitativ. Pe litoral vor fi posibile si precipitatii mixte si polei.

Din dupa-amiaza zilei de marti, precipitatiile vor fi in extindere treptata, incepand cu regiunile vestice si vor cuprinde cea mai mare parte a tarii. La inceput vor fi mai ales ninsori, ce se vor transforma treptat si in lapovita si ploaie, iar cantitatile de apa vor depasi 15 - 20 l/mp si izolat 30 l/mp, cu precadere in zonele de munte si in sud-vest.

Local se va semnala polei in Banat, Crisana, Oltenia, Transilvania, apoi si in Muntenia, Moldova si posibil in Dobrogea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004738 (s)