News Flash:

Adrian Vancica, reactie neasteptata la adresa unui coleg actor

14 Ianuarie 2018
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
celentano

Dupa ce a urmarit spectacolul ”Freak Show”, Adrian Vancica, interpretul personajului Celentano din serialul ”Las Fierbinti”, lanseaza in spatiul public, in stilul sau caracteristic, un elogiu adus muncii actorului si regizorului spectacolului - Florin Piersic Jr.

“Sunt plin de draci acum si vars tot ca sa ma racoresc. Am fost in Godot sa vad spectacolul „Freak Show” al domnului Florin Piersic jr, si spun „al lui” pentru ca e scris de el, jucat si regizat tot de domnia sa. Talentatul pamantului e un factotum!

Nu fac aici o cronica pentru ca nu ma pricep si asa ceva au facut altii. Si nici el nu are nevoie sa zic eu de bine de spectacolul lui dar zic. Zic doar cateva vorbe:

Practic sunt niste monoloage pe care le spune ba la microfon, ba langa, ba asezat, ba in picioare. Face cate un personaj in fiecare monolog, isi pune o sapca sau si-o scoate si, hop, e altcineva. Simplu, nu? Daca ai incercat asa ceva stii cat e de greu, daca nu, va spun eu ca e… si ce ma enerveaza e ca ii iese! Si ii iese foarte bine! Ca nu-l mai suport. Deja de la jumate incolo cautam o fisura… niciuna. Sa scartaie undeva ceva… nimic. Liber, lejer, ca o joaca totul, ca asta te si enerveaza, ca iti da senzatia ca e usor sa faci asa ceva.

Un profesor, un om al strazii, un grandoman, o doamna de la opera, un pensionar moldovean, chiar toate sa ii iasa? Da. Asta e punctul slab al show-lui… nu are nici o fisura! Ce mananca dom’le omul asta? Ce are in cap? Ce carti citeste el?

Florin, era sa facem un film impreuna, un spectacol impreuna, n-a iesit… las ca avem noi timp! Multumesc”, a scris, cu nedisimulata admiratie, Adrian Vancica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005164 (s)