News Flash:

Trucul care te scapa de durerea de dinti pe loc! Nu mai trebuie sa iei pastile!

26 Februarie 2018
931 Vizualizari | 0 Comentarii
dantura

Da, este posibil sa scapi aproape instant de durerile de dinti si de migrene! Medicamentele nu reprezinta singura solutie atunci cand te confrunti cu dureri de dinti, migrene sau alte tipuri de disconfort.

Oamenii de stiinta au demonstrat de-a lungul timpului ca prin metode neconventionale poti sa elimini durerile: aplicand presiune in anumite puncte cheie ale corpului, concentrandu-te pe anumite idei sau deconectandu-ti mintea.

Daca ai dintii sensibili cu singuranta te-ai confruntat de multe ori cu durerea pricinuita de acest lucru. Din fericire exista un truc foarte simplu care te poate scapa de acest tip de durere: tine un cub de gheata in palma, sau plimba-l intre degetul mare si degetul aratator.

Se pare ca in aceste zone se afla nervi importanti care transporta semnalele dureroase de la nivelul mainilor si a fetei catre creier. Temperatura rece va bloca transmiterea acestor semnale.

Chiar si migrenele pot fi indepartate cu ajutorul unei tactici asemanatoare. Tot ce trebuie sa faci atunci cand te doare capul este sa sufli usor, timp de cateva secunde, peste degetul mare de la mana.
Acest lucru va calma nervul vag (nervul cranian cu cea mai extinsa distributie in corp), va regla respiratia si te va ajuta sa te calmezi. Este o tactica buna care se poate aplica si atunci cand esti stresat sau anxios.

Tine cont de faptul ca aceste trucuri functioneaza atunci cand te confrunti cu dureri de intensitate mica si nu vor fi foarte eficiente daca situatia este mai grava.

O importanta foarte mare o are si cauza durerii, asa ca atunci cand acestea provin din pricina unor infectii sau inflamatii puternice nu vei reusi sa le indepartezi doar prin aceste tactici si trebuie sa mergi urgent la medic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006045 (s)