News Flash:

Ca sa nu ti se mai rupa unghiile, foloseste acest intaritor facut din 2 ingrediente. Costa 50 bani

25 Februarie 2018
1477 Vizualizari | 0 Comentarii
intaritor pentru unghii

Unghia este alcatuita, la fel ca firul de par, din cheratina. Acesta ii confera duritate si soliditate. 20% dintre femei se plang de unghii casante, prea fine, fragile, moi ori striate.
Principala cauza o reprezinta treburile casnice, dar de vina este si imbatranirea unghiei: cu timpul, unghia se striaza pe lungime, se deshidrateaza si devine mai fragila. Striatiile incep sa apara de la 35-40 de ani.

Vezi cum sa-ti faci singura un intaritor pentru unghii, chiar la tine acasa cu un lucru pe care il ai in bucatarie! Daca te-ai saturat de unghii subtiri, fragile, sau daca iti rozi unghiile destul de des si vrei sa schimbi aspectul lor dupa ani de ”rontaiala”, ai nevoie de gelatina.
Gelatina este un remediu ieftin, usor de gasit in multe magazine, iar efectele unui astfel de tratament facut acasa te vor incanta.

Pentru un intaritor de unghii DIY ai nevoie de:
– 15 gr gelatina
– 1 ceasca de apa

Mod de preparare:
1. Pune gelatina intr-un castron de sticla sau ceramica. Toarna apa intr-un ibric si pune-l sa fiarba. Toarna apa fierbinte peste gelatina si amesteca pana ce aceasta se dizolva.
2. Lasa amestecul sa se raceasca atat cat sa nu te friga la atingere. Inmoaie degetele in lichid atata cat unghiile sa fie complet acoperite, pentru un tratament mai eficient al radacinii.

3. Lasa unghiile sa se bucure de tratamentul de intarire circa 5 minute, apoi clateste-te cu apa calduta si poti aplica o crema de maini hidratanta, obisnuita.
4. Amestecul de gelatina se poate pastra la frigider circa 2 luni intr-o cutie de plastic cu capac. Scoate cantitatea necesara ori de cate ori ai nevoie si incalzeste-o la microunde.

Ce este gelatina: O substanta bogata in colagen care se gaseste in principal in oasele si pielea animalelor din care se prepara supe cu proprietati excelente asupra sanatatii.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004626 (s)