News Flash:

Trei ZODII pe care e imposibil sa le uiti. Prezenta lor te va marca pe viata

21 Decembrie 2017
896 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii

Sunt persoane al caror nume il uitam in primele 5 minute dupa ce le-am cunoscut, caci prima impresie nu e cea mai buna, deci mintea noastra nu considera necesar sa se incarce cu amanunte inutile. Insa sunt oameni pe care n-avem pur si simplu cum sa-i uitam, caci ne intra direct in inima.

Acest oameni minunati sunt nascuti in urmatoarele 3 zodii:

Sagetator

Simtul umorului, rasul sau inconfundabil iti raman intiparite in minte si te cuceresc pentru totdeauna. N-ai cum sa uiti un Sagetator.

El e omul plin de viata, mereu vesel si saritor, care te ajuta fara ca macar sa i-o fi cerut-o. Nativul acesta e unul dintre cei mai buni oameni si foarte sincer in acelasi timp.

N-ai cum sa te superi pe el nici macar atunci cand iti tranteste cu o franchete dezarmanta o replica usturatoare.

Leu

Persoana nascuta in zodia Leu e energica si foarte pozitiva. Te molipseste cu optimismul si cu veselia sa. E foarte increzatoare in propriile-i forte si e convinsa ca nimic nu ii poate sta in cale. O vei admira pentru aceasta determinare de care da dovada.

Culmea, te va mai atrage la Leu si incapatanarea sa. Pentru ca insista doar pe ceea ce merita cu adevarat. In plus, daca ii stai mai mult prin preajma ii vei descoperi si latura sa ludica.

Capricorn

Capricornul este rece, sobru. Cel putin la prima vedere, caci atunci cand il vei cunoaste cu adevarat vei descoperi ca este cald si bun la suflet si nu vei putea uita felul in care sare mereu in ajutorul tau.

Nu vorbeste foarte mult si poate ca si asta te cucereste in cazul sau. In schimb, comportamentul sau este un adevarat spectacol. Vei admira la el gesturile, privirea jucausa si tonul bland al vocii.


sagetator leu capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004802 (s)