News Flash:

Anuntul facut de Mihai Bobonete dupa ce s-a aflat ca Giani din „Las Fierbinti” sufera de o boala grava: „Suntem alaturi de Costi…”

20 Decembrie 2017
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
costi

Mihai Bobonete, unul dintre colegii si prietenii actorului, a transmis un mesaj, dupa ce Costi Dita a anuntat pe Facebook ca are probleme de sanatate complicate. Bobo, asa cum ii spun apropiatii, a spus ca atat el, cat si colegii de la Stand Up Comedy si nu numai ii sunt alaturi lui Giani din „Las Fierbinti”. Mai mult, ei au credinta ca aceasta cumpana va fi trecuta cu bine de Constantin Dita.

De asemenea, Mihai Bobonete a anuntat ca spectacolele care vor avea loc astazi, maine si poimaine la Sala Palatului nu au fost suspendate. El si colegii sai, Adrian Vancica si Mihai Rait, ii vor face pe spectatori sa uite de griji complet. De asemenea, el a facut apel la fani sa nu se supere pentru absenta lui Costi Dita.

„Indragitii actori de comedie Mihai Bobonete, Adrian Vancica si Mihai Rait va asteapta pe 18, 19, 20 decembrie la Sala Palatului cu un show de stand-up memorabil.
Actorul Costi Dita va lipsi din spectacolele din acest an din cauza unor probleme de sanatate care nu ii permit sa fie prezent in fata publicului.

«Imi pare rau ca nu voi putea sa urc pe scena Salii Palatului in acest an. Spectacolele astea imi sunt foarte dragi, energia pe care o primim aici din partea oamenilor nu se compara cu nimic altceva. Intotdeauna am asteptat cu bucurie si emotie luna decembrie si intalnirea cu publicul nostru. Daca nu as fi avut motive intemeiate, nu as fi ratat intalnirea cu voi. Va promit ca dupa ce voi fi bine, ne revedem si ma revansez», a declarat Costi Dita.

«Suntem alaturi de Costi si speram sa se faca bine cat mai repede. Ne cerem scuze in fata publicului nostru si ne dorim sa inteleaga situatia», completeaza Mihai Bobonete.

Pentru al 4-lea an consecutiv, Mihai Bobonete, Adrian Vancica si Mihai Rait va asteapta la Sala Palatului si promit sa va incarce de buna dispozitie.”, se arata in comunicatul facut public de Mihai Bobonete pe internet.


mihai bobonete facebook constantin dita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006202 (s)