News Flash:

Trei lucruri trebuie sa faci dimineata ca sa slabesti si sa nu te imbolnavesti

1 Februarie 2016
3118 Vizualizari | 0 Comentarii
apa lamaie
Daca faci aceste trei lucruri in fiecare dimineata, dupa ce te trezesti, vei avea, cu siguranta, o zi mai buna. Sunt trei obiceiuri simple care te vor ajuta sa ai energie si sa-ti stimulezi metabolismul sa arda calorii intreaga zi.

1. Bea apa, imediat ce te-ai trezit

Imediat cum te-ai trezit, inainte de periajul dintilor sau baia de dimineata, bea trei pahare de apa. Iti poti incepe rutina obisnuita de dimineata, dar asteapta 45 de minute inainte de a lua micul-dejun, potrivit doctorulzilei.ro. Fie ca este vorba de migrene ori dureri de dinti , probleme digestive sau ale tensiunii arteriale, apa bauta dimineata, pe stomacul gol poate face minuni. Studiile specialistilor au aratat eficienta acestui simplu obicei, la indemana tuturor, in tratarea oricaror dureri.

2. Mic-dejun echilibrat

Un mic dejun sanatos trebuie sa contina deopotriva carbohidrati (cereale integrale, paine, fructe), proteine (oua, lactate degresate) si lipide sanatoase (caju/nuci/migdale, ulei de masline). Legumele, fructele si cerealele integrale sunt o sursa foarte buna de fibre; acestea regleaza tranzitul intestinal si ne asigura o senzatie de satietate indelungata.

3. Miscare

Daca vrei sa faci miscare, dimineata este momentul ideal al zilei. Un antrenament la primele ore iti ridica rata metabolismului si o mentine ridicata timp de cateva ore, ceea ce inseamna ca pe parcursul zilei organismul tau va consuma mai multe calorii chiar si atunci cand stai.

dimineata obiceiuri simple metabolismul calorii 3 miscare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005270 (s)