News Flash:

Trei incendii in acelasi timp. Un barbat a fost transportat de urgenta la spital

5 Decembrie 2022
218 Vizualizari | 0 Comentarii
incendii

Pompierii au avut o noapte de foc in aproprierea Lugojului unde trei incendii au izbucnit aproape in acelasi timp. Incendiile au avut loc in Bodo, Lugoj si Jdioara. Un barbat a fost transportat de urgenta la spital pentru ca a suferit mai multe arsuri la nivelul picioarelor:

„Incendiul s-a propagat la locuinta, pe o suprafata de aproximativ 80 mp. Echipajul medical sosit la fata locului a evaluat un barbat (proprietarul casei) care prezenta arsuri de gradul II pe membrul drept inferior. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Lugoj. Cauza probabila a producerii incendiului este utilizarea unui mod gresit de aprindere a focului”, transmit reprezentantii ISU Banat.

La scurt timp dupa izbucnirea incendiului din Bodo, in Lugoj a luat foc cosul de fum al unei case.

„La ora 17:32, 3 subofiteri s-au deplasat cu o autospeciala de stingere in Municipiul Lugoj, pentru stingerea unui incendiu produs la cosul de fum. A ars funiginea din interiorul acestuia”, povestesc pompierii.

De asemenea, la 17.36, salvatorii au fost chemati sa intervina si in Jdioara. Totul dupa ce o casa parasita a fost cuprinsa de flacari. Din fericire incendiul s-a soldat numai cu pagube materiale si nimeni nu a fost ranit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006485 (s)