News Flash:

TRAGEDIE la metroul bucurestean

27 Ianuarie 2017
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
metrou
Dupa mai bine de o ora in care i-au fost aplicate manevrele de resuscitare, un barbat de 55 de ani a murit dupa ce i s-a facut rau la statia de metrou Mihai Bravu. Timp de aproximativ o ora, cirulatia la metrou a fost ingreunata, circulandu-se doar pe un singur sens.
Update 11:07 "Timp de o ora si cinci minute s-au aplicat manevrele de resuscitare, din pacate fara niciun rezultat. Exista suspiciunea de infact miocardic, dar cauza exacta va fi stabilita de medicii legisti", a declarat pentru MEDIAFAX Alis Grasu, manager general Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov (SABIF).
Vineri, in jurul orei 10.00, unui calator i s-a facut rau in metrou, la fata locului intervenind doua echipaje de la Ambulanta. Timp de cateva zeci de minute, metroul a circulat doar pe un singur sens intre Distror 2 si Timpuri Noi. Circulatia a fost reluata pe ambele sensuri.
Metroul circula pe un singur sens, intre Dristor 2-Timpuri Noi, dupa ce unei persoane i s-a facut rau
Circulatia metroului a fost afectata vineri dupa ce unei persoane i s-a facut rau la statia Mihai Bravu, insa Metrorex a decis sa permita circulatia pe un singur sens intre statiile Dristor 2 si Timpuri Noi.
„I s-a facut unei persoane rau la Mihai Bravu, motiv pentru care reprezentantii metroulului au chemat echipele SMURD si toate autoritatile care se pot ocupa de cazul asta. La acest moment se circula pe un singur sens intre Dristor 2 si Timpuri noi, adica circulatia nu s-a oprit, pana se acorda primul ajutor persoanei respective”, a declarat pentru MEDIAFAX un reprezentant al Metrorex.
De asemenea, reprezentantii Metrorex au precizat ca metroul circula cu mici intarzieri din cauza faptului ca se circula pe un singur fir pe cele doua statii mentionate.
Reprezentantii Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au precizat pentru MEDIAFAX ca doua ambulante intervin la statia de metrou Timpuri Noi dupa ce au fost sesizati ca un calator este inconstient. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004473 (s)