News Flash:

SOCANT! Bataie pe cadavrul lui Dan Adamescu!

26 Ianuarie 2017
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
dan adamescu

Bataie pe cadavrul lui Adamescu. Asa se prefigureaza in acest moment relatiile dintre mostenitorii defunctului milionar. Fosta sotie si reprezentantii legali ai mostenitorilor de drept duc o lupta asidua pentru a prelua sarcina inmormantarii, iar primul meci in acest razboi s-a dat ieri, pe holurile Institutului de Medicina Legala, in fata legistilor.
UPDATE 14:18 Medicii de la IML i-au predat cadavrul lui Dan Admescu fostei sotii a milionarului. Carmen Palade ii va depune trupul neinsufletit la biserica Domnita Balasa, iar inmormantarea va avea loc sambata, la cimitirul Bellu.
UPDATE 14:05 Fiul lui Dan Adamescu, Alexander, a transmis prin reprezentantii sai ca se va supune unei decizii IML favorabile lui Carmen Palade, daca reprezentantii institutului vor decide sa-i predea acesteia cadavrul milionarului.

Pentru că exista posibilitatea ca procedurile medicale începute cu câteva ore în urmă să fie încheiate în acea zi şi cadavrul predat aparţinătorilor, Carmen Palade, fosta soţie a acestuia, şi reprezentatul legal al lui Alexander, fiul lui Adamescu, s-au prezentat la Institut să-l revendice şi, fără să ţină cont de contextul în care se aflau, cei doi  s-au încăierat verbal, cu martori.

Discuţia a început calm, mai mult ca o negociere şi a degenerat într-un conflict în toată regula, din care fiecare voia să iasă ca posesor al trupului neînsufleţit al lui Dan Adamescu şi să se ocupe de cele creştineşti. Avocatul a prezentat un act de împuternicire din partea lui Alexander, care se află în Marea Britanie, iar fosta nevastă argumente puternice conform cărora divorţul dintre ea şi Adamescu nu s+a încheiat, ceea ce i-ar da dreptul asupra trupului neînsufleţit şi obligaţia morală să-l îngroape. Toată nebunia a fost privită cu ochi mari de personalul medical prezent la faţa locului.

„Ea, legal, are dreptul asupra trupului pentru că procesul de divorţ început în 2014 nu este fibalizat. Acesta a fost judecat pe fond şi se află în faza de apel. În această situaţie, femeia are dreptul, dar aici nu mai este vorba de drep, ci de moralitate. Ea l-a lăsat baltă atunci când eramai greu, când a fost ridicat de Procuratură şi acum vrea să-l înmormânteze…”, ne-a declarat o sursă din preajma familiei.

Încă o solicitare pentru cadavru

Interesant este că fiul şi fost soţie a lui Adamescu nu sunt singurii care speră să obţină trupul milionarului. În toată această poveste apare un al treilea personaj, sora afaceristului, Constantze Călinescu. Şi ea a solicitat preluarea cadavrului, aflânsu-se însă de partea lui Alexander.

Acesta pare doar o luptă preliminară pe marele ciolan pe care îl reprezintă moştenirea lăsată de Dan Adamescu. Surse apropiate familiei susţin că toată această poveste este abia la început ţinându-se cont de faptul că deja există demersuri juridice pentru împărţirea averii.

Libertatea.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005936 (s)