News Flash:

TRAGEDIE la iesirea din localitatea Sag. Au murit doua persoane

9 Iunie 2015
1663 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Accident grav de circulatie la iesirea din localitatea Sag spre Timisoara, luni noaptea. Doua persoane au murit si o alta a fost grav ranita dupa ce un motociclist a lovit o femeie care se afla pe mijlocul carosabilului.
Din primele informatii de la fata locului, accidentul a avut loc in apropierea unei benzinarii de la iesire din localitatea Sag spre Timisoara. Motociclistul, care se afla cu o tanara de 24 de ani pe vehicul, a plecat in tromba din benzinarie si, la nici 100 de metri distanta, a lovit o femeie care se afla in mijlocul carosabilului, scrie tion.ro.
Impactul a fost atat de puternic incat femeia a fost aruncata la aproximativ 50 de metri de la locul accidentului, in fata unei case, fiind de-a dreptul spulberata, iar motociclistul a murit si el. Motocicleta a mai rulat cateva sute de metri…
Martorii spun ca femeia, o batrana, se afla pe mijlocul carosabilului pentru a culege cateva crengi cazute pe sosea, nu departe de propria-i casa.
La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie si ambulanta, iar tanara de pe motocicleta, care a fost grav ranita, a fost transportata la spital.
De asemenea, la locul accidentului s-au adunat mai multi prieteni motociclisti ai tanarului, care este fiul patronului companiei Tudo Taxi din Timisoara. Cu totii au avut parte de o imagine terifianta, trupurile victimelor fiind imprastiate pur si simplu pe sosea… Motociclistul avea 30 de ani, iar femeia care si-a pierdut viata 68 de ani.
La locul accidentului au sosit si criminalistii, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca exact, in urma cercetarilor, conditiile in care s-a petrecut tragicul eveniment.
Circulatia pe drumul Timisoara – Sag a fost blocata mai bine de doua ore.

motocicleta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005564 (s)