News Flash:

Dan Sova ii ia apararea lui Ponta: "Nu a facut nimic ilegal, nu trebuie sa demisioneze"

8 Iunie 2015
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
sova dan
Senatorul Dan Sova a declarat, luni, la iesirea de la Politia Ilfov, unde s-a prezentat pentru a-i fi comunicate conditiile controlului judiciar, ca Victor Ponta ”nu a facut nimic ilegal”, el spunand ca nu vede motivul pentru care premierul ar trebui sa demisioneze.
Intrebat daca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, senatorul Dan Sova a spus ca nu vede niciun motiv.
”Nu fac comentarii politice, dar nu vad motivul pentru care si-ar da demisia. Nu a facut nimic ilegal”, a afirmat senatorul Dan Sova.
De asemenea, raspunzand unei intrebari, el a sustinut din nou ca Victor Ponta nu a fost niciodata asociat la cabinetul de avocatura ”Sova si asociatii”.
”Exista o foarte mare diferenta (n.r. - intre a fi asociat si partener la o casa de avocatura), in sensul ca legea reglementeaza parteneriatul in momentul in care cineva face parte din societate. Atat domnul Ponta, cat si eu am luat hartii de la Barou pentru a convinge presa ca nu a fost niciodata asociat in firma de avocatura «Sova si asociatii». Conlucrarea profesionala dintre doua entitati - ca sunt societati civile, cabinete individuale - este reglementata de Legea avocaturii incepand cu 1995. Asa cum a fost si la «Sova si asociatii», au fost mai multe conlucrari profesionale”, a declarat Sova.
Totodata, el a mai sustinut ca nu va demisiona pentru ca ”nu a incalcat legea cu nimic”. Mediafax.ro

politia ilfov victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005817 (s)