News Flash:

Tragedia din Ungaria: O parte dintre romanii morti, din comuna mureseana Mica

23 Mai 2018
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
acc2

Cel putin patru dintre cele noua persoane decedate in accidentul din Ungaria ar fi din comuna Mica, judetul Mures, potrivit primarului acestei comunitati, Szekely Ladislau. Acesta a precizat, pentru MEDIAFAX, ca informatiile pe care le are nu sunt confirmate inca.
”Deocamdata oficial nu am primit nimic, vreau sa merg pe teren, acum, sa vad. Asa se zice ca trei sunt din Capalna de Sus (n.r. comuna Mica), soferul era din Deaj (n.r. comuna Mica), sunt si din Agristeu, comuna Balauseri, iar acum alte doua persoane, nu stiu, tot din Deaj sau de altundeva. Nu va pot da informatii 100% pentru ca oficial nu am primit nimic, doar din relatari”, a declarat, miercuri dimineata, corespondentului MEDIAFAX, primarul Szekely Ladislau.

Primarul a subliniat ca nu a primit nicio instiintare oficiala in acest sens, iar de dimineata a fost in sat, unde i s-a spus ca soferul era din satul Deaj.

”Patru (n.r. se zice ca) ar fi deocamdata (n.r. din comuna Mica). Acum trebuie sa ma duc sa vad daca se confirma. Noi nu am primit niciun act oficial. Am vazut pe Facebook, la televizor ca s-a intamplat. Azi dimineata am fost la cetateni, iar de acolo mi s-a confirmat ca soferul era din Deaj”, a spus Szekely Ladislau.
El a adaugat ca in satul Deaj sunt multi care lucreaza in strainatate.

Numarul persoanelor decedate in urma accidentului din Ungaria se ridica la noua, potrivit unui nou bilant al Ministerului de Externe, care precizeaza ca patru morti sunt romani, existand indicii ca si restul victimelor ar fi tot cetateni romani.

UPDATE 7.50 Soferul microbuzului implicat in accidentul din Ungaria, in urma caruia noua oameni au murit, transmitea live pe Facebook in momentul impactului, potrivit unei inregistrari aparute pe retelele de socializare.

Potrivit unei inregistrari care a aparut pe retelele de socializare si care ar fi facuta de o persoana care a urmarit pe telefonul mobil transmisia live a soferului microbuzului, acesta s-a filmat in timp ce se afla la volan. Conducatorul auto se uita pe telefonul mobil de mai multe ori, iar in spatele lui, se vad cativa dintre pasagerii microbuzului.

La un moment dat, soferul intra pe contrasens si nu pare sa vada ca din fata vine un camion, iar pe finalul inregistrarii, se observa momentul impactului dintre microbuz si camion.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005450 (s)