News Flash:

Tragedia din Ungaria: Cumnatul soferului vinovat, a aruncat o ipoteza socanta care schimba totul

23 Mai 2018
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2

La nici 24 de ore de la producerea tragediei din Ungaria, in urma careia noua romani si-au pierdut viata, apar primele informatii de la rudele soferului vinovat.Cumnatul barbatului a oferit informatii care schimba toata ipoteza existenta a desfasurarii evenimentelor!
Apar noi detalii cu privire la accidentul tragic din Ungaria. Contactat de www.spynews.ro, cumnatul lui Petru Kalau, soferul vinovat de producerea tragediei, a rupt tacerea si a oferit informatii vitale cu privire la intamplarea in urma careia noua romani si-au pierdut viata.
Andrei M., cumnatul lui Petru Kalau, soferul vinovat de moartea celorlalti romani sustine ca barbatul nu avea autorizatie pentru transport international de persoane, iar cei care se aflau in microbuz in momentul tragediei erau persoane necunoscute acestuia.

„Soferul e cumnatul meu…ce sa zic despre el, ne-am inteles foarte bine. Familia lui e disperata. Mama lui din Germania, cu fratii lui, au pornit acolo la morga. Sora mea a plecat aseara, sunt si niste prieteni acolo”, a spus Andrei M., cumnatul lui Petru Kalau, pentru www.spynews.ro.


„Noi ne cunoastem, am crescut ca doi frati, am comunicat foarte bine. Acum am ajuns si eu in tara. Ieri cand am auzit, am pornit si eu in tara. De accidente, nu stiu… nu stiu ce s-a intamplat acolo, nu pot sa-mi dau seama. Am vazut filmarea aia, dar nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat acolo….Pe cateva dintre victime le stiu, sunt dintr-un sat vecin.Ii stiu pe cativa dintre ei, de unde sunt din sat. Baiatul care venea in spate era tot live, in fata cred ca mai era cineva.”
„NU facea transport international de persoane!”

Dupa ce au aparut informatii potrivit carora soferul Petru Kalau avea autorizatie de transport international de persoane, declaratia lui Andrei M., cumnatul soferului vinovat, a aruncat o ipoteza socanta care schimba totul.

Din spusele barbatului reiese faptul ca Petru Kalau urma sa se intoarca de unul singur in Romania, dupa ce fusese la munca in Germania. Persoanele care se aflau cu el in microbuz ii cerusera soferului sa ii aduca si pe ei acasa, daca tot dispunea de locuri libere in masina. (Continuarea, mai jos…)
„Nu facea transport. El se intorcea din Germania, iar oamenii astia pe care i-a adus acasa, nu stiu…el trebuia sa vina in Romania, acasa, din Germania. El trebuia sa vina acasa ca era plecat in Germania si astia nu stiu cum au vorbit cu el si le-a zis ca e gol, ca are locuri. Nu stiu cum l-am sunat si mi-a zis ba cumnate uite, vin acasa si ca sa nu ma duc gol, uite ii iau si pe astia. Ne cunosteam foarte bine cu ei. Am primit 400-50 de telefoane, nimanui nu-i vine sa creada, pentru ca a fost un om respectuos, prietenos cu toata lumea”, a mai declarat Andrei M., cumnatul lui Petru Kalau, soferul vinovat de producerea accidentului din Ungaria.
Cu privire la faptul ca au aparut informatii potrivit carora Petru Kalau ar mai fi produs, in trecut, doua accidente destul de grave, iar in urma unuia, o fata de 21 de ani a fost in coma, comnatul soferului spune ca un prieten de-ai acestuia i-a imprumutat masina, in timp ce Petru Kalau se afla la munca, in Germania, si ar fi lovit usor, cu oglinda, o femeie.

„El nu a avut niciun accident, puteti sa va interesati si la politie daca a avut vreun accident. Un baiat i-a imprumutat masina si a lovit cu oglinda o doamna, acum vreo doua luni, acolo in satu in care statea baiatul asta… Deci nu el. El nu a avut accidente, avea experienta foarte mare la condus, ieri chiar nu stiu ce s-a intamplat”, a declarat, pentru www.spynews.ro, cumnatul soferului Petru Kalau.

Andrei M. sustine ca barbatul avea contract de munca 

„Era un baiat muncitor, a lucrat 10 ani in Spania si apoi in Germania, la capsuni. Nu muncea la negru, avea contract, era sezonier”, a mai spus comnatul soferului.

„Au fost la morga si ziceau ca Petru si inca trei persoane sunt desfigurate, nu se cunoaste care de unde este, sunt bucati din ei pe acolo…”, a incheiat Andrei M., cumnatul lui Petru Kalau, soferul vinovat de producerea accidentului din Ungaria.  frip.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005077 (s)