News Flash:

Tatal unei victime din Ungaria a trecut prin acelasi loc, cu doar cateva minute inainte de tragedie. Se intorcea acasa, in Romania

23 Mai 2018
910 Vizualizari | 0 Comentarii
img 1

La nici 24 de ore de la producerea tragediei din Ungaria, noi detalii socante ies la suprafata. Cu doar cateva minute inainte de producerea accidentului in urma caruia noua romani si-au pierdut viata, tatal uneia dintre victime a trecut prin locul producerii nenorocirii.
Potrivit observator.tv, tatal uneia dintre victime se intorcea in Romania, cu masina personala. Barbatul a trecut prin locul producerii accidentului chiar cu cateva minute inainte de impactul mortal dintre microbuzul condus de Petru Kalau si camion. 
Acesta muncise in Slovenia, alaturi de copilul sau, care si-a pierdut viata in accident si se intorcea acasa, in Romania. Din pacate, copilul barbatului nu se va mai intorce niciodata.

Un grav accident rutier a avut loc in Ungaria. In urma acestuia, noua romani si-au pierdut viata, printre care sapte barbati si doua femei. In momentul producerii tragediei, toti se intorceau acasa, in Romania. Tot in momentul tragediei, soferul era live pe contul sau de Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006338 (s)