News Flash:

Mesajul Ministerului de Interne, pentru soferii mijloacelor de transport in comun, dupa accidentul din Ungaria: Soselele nu va apartin

23 Mai 2018
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
accident ungaria7

Ministerul de Interne a transmis, miercuri, un mesaj catre toti soferii de mijloace de transport in comun dupa accidentul grav petrecut in Ungaria, in urma caruia 9 romani au murit. Reprezentantii MAI le transmit acestora sa tina cont ca nu sunt singurii participanti la trafic.
"O sosea din Ungaria… un sofer in live pe Facebook… 9 persoane decedate… mai multi copii orfani! STOP! E prea mult… demult este prea mult! Dragi prieteni, daca va aflati intr-un mijloc de transport in comun si vedeti ca soferul foloseste telefonul mobil, nefiind atent la drum si punandu-va in pericol viata, luati atitudine! Si daca nu intelege, sunati la 112… pana la urma este vorba de viata dumneavoastra!", se arata in mesajul postat miercuri pe pagina oficiala de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Finalul mesajului este indreptat catre toti cei care efectueaza activitati de transport in comun, indiferent de natura lor, interne sau internationale.

"Pentru voi cei care conduceti mijloace de transport in comun (autocare, microbuze, taxiuri etc), intelegeti ca aveti in responsabilitate si viata noastra… daca la a voastra nu tineti! Si nu uitati: nu sunteti singurii participanti la trafic, iar soselele nu va apartin! Teribilismul vostru poate face ca aceasta imagine sa fie ultima amintire a familiei despre voi! INTELEGETI ODATA PENTRU TOTDEAUNA!", se mai arata in mesaj.
Noua romani au murit, marti seara, in urma coliziunii intre un microbuz inmatriculat in judetul Mures si un camion, in zona Cegledbercel, Ungaria. Romanii se intorceau din Slovenia, unde munceau in agricultura. Cel putin 13 copii au ramas orfani in urma accidentului din Ungaria, la unsprezece dintre ei murindu-le amandoi parintii. Potrivit primarului din Balauseri, Sagyebo Istvan, patru persoane erau din aceasta comuna, si aveau impreuna opt copii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006047 (s)