News Flash:

Traficul rutier in minivacanta de 1 Mai, supravegheat si cu 420 de aparate radar

30 Aprilie 2015
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Traficul rutier in minivacanta de 1 Mai va fi supravegheat de peste 7.000 de politisti si 420 de aparate radar, iar circulatia pe Autostrada Soarelui ar putea fi monitorizata si cu ajutorul unui elicopter, in conditiile in care drumurile spre litoral s-ar putea aglomera.
"Pentru fluidizarea traficului si pentru prevenirea accidentelor rutiere, incepand chiar de astazi si pana duminica inclusiv, vor fi in misiune 3.600 de politisti rutieri, sprijiniti de alti 3.600 de politisti de ordine publica. Pe langa masurile de dirijare a circulatiei, acestia vor actiona zilnic, in medie, cu 420 de aparate radar, pentru a-i descuraja si sanctiona pe vitezomani", a anuntat, joi, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne.
Ministrul Gabriel Oprea a spus ca, in minivacanta de 1 Mai, se asteapta ca traficul sa se aglomereze, astfel ca dispozitive suplimentare de politie rutiera vor fi amplasate la iesirile din Bucuresti, pe DN1, in zona statiunilor turistice de pe litoral si de pe Valea Prahovei.
De asemenea, traficul pe Autostrada Soarelui s-ar putea aglomera, astfel ca circulatia va fi supravegheata, in caz de nevoie, si cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviatie.
"Anul trecut, spre exemplu, pe litoral si-au petrecut minivacanta de 1 Mai peste 50.000 de turisti. Si, pentru ca vremea se anunta in general frumoasa, probabil ca si anul acesta vor fi foarte multi", a mai spus Oprea.
Vicepremierul a precizat ca sunt posibile cresteri ale valorilor de trafic si pe DN65 Pitesti-Craiova, DN39 Constanta-Vama Veche si DN6 Bucuresti-Alexandria.
Gabriel Oprea a adaugat ca, in zilele de Paste, peste 6.000 de soferi au fost amendati din cauza depasirii vitezei, aratand ca si in minivacanta de 1 Mai vor fi sanctionati cei care conduc cu viteza.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006463 (s)