News Flash:

Darius Valcov, adus din arest la DNA

30 Aprilie 2015
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost adus, joi, din Arestul Politiei Capitalei la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.
Darius Valcov a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in jurul orei 12.45, fiind adus de politisti cu o duba, din Arestul Politiei Capitalei, unde este incarcerat din 2 aprilie.
Fostul ministru Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta, pentru ca ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri, care i-ar fi promis 20 la suta din sumele incasate, fapta pentru care a fost arestat preventiv in 2 aprilie, masura fiind prelungita ulterior de instanta suprema, din 25 aprilie pana in 24 mai.
Procurorii DNA au cerut, in 7 aprilie, instantei supreme emiterea unui nou mandat de arest preventiva pentru Darius Valcov, insa solicitarea a fost respinsa. Masura a fost propusa de procurori dupa ce Senatul a avizat, in 1 aprilie, cererile de extindere a urmaririi penale, retinere si arestare preventiva pentru noile fapte de care este suspectat Darius Valcov. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005197 (s)