News Flash:

Ultima gaselnita a primarului Nicolae Robu. Edilul Timisoarei le transmite oamenilor mesaje pe YouTube, filmandu-se singur! VIDEO

30 Aprilie 2015
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu (PNL), si-a cumparat din Grecia un trepied pentru telefonul mobil, pe care il foloseste sa se filmeze singur, apoi posteaza inregistrarile pe YouTube, transmitand in acest fel mesaje timisorenilor si declarand ca este un edil ”inovator”.
Primarul Nicolae Robu (PNL) a declarat corespondentului MEDIAFAX ca si-a cumparat, recent, in timpul unei vacante in Rhodos (Grecia), un trepied pentru telefonul mobil, pe care il foloseste pentru a se filma singur, apoi posteaza inregistrarile pe YouTube, transmitand astfel mesaje timisorenilor.
”Mi-am cumparat din Rhodos un trepied pentru telefon. Am pus telefonul pe el, m-am asezat pe scaun, mi-a luat doar cateva minute. Cand voi considera ca este cazul, asa voi face. Poate unii prefera sa urmareasca asa, nu sa citeasca. Vin cu o oferta mai larga, eu sunt inovator”, a spus Robu.
Joi, Nicolae Robu a postat un videoclip pe YouTube in care spune ca a semnat un contract pe fonduri europene in valoare de doua milioane lei, pentru reabilitarea unui parc din centrul orasului. Imaginile sunt inregistrate in biroul sau de la Primaria Timisoara.

Robu a postat un filmulet similar pe YouTube si miercuri.
Nicolae Robu obisnuieste sa fie activ si pe pagina sa de Facebook, unde discuta cu timisorenii pe diferite teme administrative ce privesc orasul. De asemenea, el posteaza si fotografii din vacante.
La inceputul lunii februarie, primarul Nicolae Robu anunta pe Facebook ca a participat la un mic dejun cu rugaciune, la Washington, unde se afla intr-o vizita alaturi de trei senatori romani, iar la eveniment au fost prezenti si presedintele SUA, Barack Obama, dar si Dalai Lama, edilul postand si un filmulet. Mediafax.ro

Galerie Video