News Flash:

Trafic restrictionat temporar pentru masinile de mare tonaj, de joi seara, in Ungaria

19 August 2021
809 Vizualizari | 0 Comentarii
tir 1

Restrictii de circulatie, de joi, de la ora 23, in Ungaria. Autoritatile maghiare au anuntat ca vor restrictiona circulatia autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7.5 tone pentru ca vineri este zi libera, de sarbatoare nationala. Vor fi insa si exceptii.
Autoritatile romane au fost anuntate despre restrictii de reprezentantii politistilor de frontiera maghiari. Astfel, circulatia autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7.5 tone va fi interzisa in perioada joi, 19 august, ora 23 – vineri, 20 august, ora 23. Transportatorii care se incadreaza in interdictie nu vor putea sa circule in Ungaria nici de sambata seara pana duminica, tot pana la orele 23. Exista insa si exceptii.

„Restrictiile nu se refera la mijloace de transport care efectueaza transporturi de marfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau supuse unui anumit regim de temperatura.

Avand in vedere cele mai sus mentionate, in aceasta perioada soferii automarfarelor vor avea obligatia sa stationeze in parcarile special amenajate, pana la incheierea restrictiilor de circulatie pe drumurile publice din Ungaria.

Precizam faptul ca in aceste intervale de timp, traficul de calatori si autoturisme se va desfasura in conditii normale”, transmit politistii de frontiera.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006126 (s)