News Flash:

Tot ce trebuie sa stii despre concertele lui André Rieu in Romania

2 Iunie 2015
1957 Vizualizari | 0 Comentarii
andre rieu
Accesul publicului la cele sapte concerte pe care violonistul André Rieu le va sustine in Romania, in zilele de 5, 6, 7, 11, 12, 13 si 14 iunie, pe o scena amplasata in Piata Constitutiei din Bucuresti, se va face incepand cu ora 18.00.
Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, vineri, in Piata Constitutiei din Capitala se va desfasura una dintre cele mai mari productii muzicale organizate vreodata in Romania. Primul concert al violonistului André Rieu in Romania, din seria celor sapte reprezentatii programate in zilele de 5, 6, 7, 11, 12, 13 si 14 iunie, va fi prezentat publicului de pe o scena imensa amplasata in fata Palatului Parlamentului.
Unul dintre cele mai asteptate evenimente concertistice ale anului se apropie cu pasi repezi, iar pregatirile organizatorilor au intrat in linie dreapta. André Rieu si vioara sa, in acompaniamentul ansamblului sau - Johann Strauss Orchestra -, sunt pregatiti sa le ofere romanilor sapte spectacole, care vor ramane in istoria evenimentelor din Romania, dupa cum promit organizatorii.
Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru toate cele sapte zile de concert si se adreseaza tuturor participantilor.
In fiecare seara de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 18.00, pe cele doua intrari amenajate in Bulevardul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidati de voluntari catre zona si locurile specificate pe bilete.
Organizatorii recomanda venirea cat mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cat posibil aglomeratia de la portile de acces.
Biletul achizitionat pentru concert permite accesul o singura data in zona de eveniment, pana la finalul spectacolului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu varste de pana la 2 ani este gratuit, iar cei care depasesc aceasta varsta (2 ani) vor plati bilet de intrare.
Ultimele bilete ramase disponibile, in special pentru concertele din zilele de 5 si 7 iunie, vor putea fi ridicate si achizitionate atat de la punctele de vanzare de bilete amplasate in dreptul celor doua intrari principale, cat si prin intermediul retelei Eventim si al platformei online www.eventim.ro.
In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi si mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere etc.
Este interzis sa se efectueze fotografii sau materiale video in scopuri comerciale fara acordul explicit din partea organizatorului. In caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto si video pana la sfarsitul concertului si de a sterge inregistrarile video si/sau audio.
Ca urmare a regulilor foarte stricte, agentii de paza vor perchezitiona in detaliu fiecare persoana, iar orice obiect interzis descoperit in urma verificarilor va fi oprit si pastrat in garderoba amplasata in zona de acces.
De aceea, toti fanii care vor participa la eveniment sunt sfatuiti sa fie atenti si sa lase la masina sau acasa orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.
De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. In caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurata pelerina de ploaie, acestea fiind amplasate sub fiecare scaun. In zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar in punctele special amenajate.
Pe toata durata concertului, spectatorii vor avea la dispozitie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, in caz de urgenta. Se vor respecta cu strictete instructiunile si indicatiile angajatilor organizatorului si cele ale pompierilor.
Organizatorul evenimentului nu poate fi facut responsabil pentru vatamarile si prejudiciile materiale sau de orice alta natura. Organizatorul isi rezerva dreptul sa refuze continuarea participarii la eveniment persoanelor care reprezinta un pericol pentru siguranta si confortul celorlalti. In toate cazurile neprevazute de acest regulament, masurile necesare vor fi luate de organizator.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004511 (s)