News Flash:

Alexandru Arsinel, Ion Dichiseanu si Sergiu Nicolaescu, omagiati cu stele pe Aleea Celebritatilor

31 Mai 2015
887 Vizualizari | 0 Comentarii
arsinel alee
Actorii Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului, iar regretatului Sergiu Nicolaescu i s-a oferit o stea postum.
La acelasi eveniment, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a acordat Placheta Orasului Bucuresti actorilor Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu, iar postum regizorului Sergiu Nicolaescu, in semn de recunoastere si pretuire pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului romanesc.
In deschiderea evenimentului, actorul Vasile Muraru a multumit audientei, organizatorilor, dar si colegilor sai, dupa care i-a dat cuvantul lui Alexandru Arsinel.
"Prin prezenta dumneavoastra, apreciati gestul acesta superb care vine la initiativa teatrului Metropolis si a domnului primar. Ii multumim domnului primar pentru tot ce a facut pentru Teatrul Constantin Tanase, in numele teatrului, dar si al unuia din cei ce va primi astazi o stea aici, Alexandru Arsinel", a spus Muraru.
La randul sau, Alexandru Arsinel a multumit primarului Capitalei si organizatorilor si a glumit cu publicul.
"Va multumesc pentru inaintarea la grad. In sfarsit imi primesc si eu steaua. In sfarsit am fost deconspirat, nu voi mai lucra sub acoperire. Aceasta stea reprezinta rasplata unei munci de peste 50 de ani, nu doar a mea, ci si a colegilor mei care contribuie la succesele mele si la trainicia acestui gen de teatru, a Teatrului de Revista Constantin Tanase. Ii multumesc lui (George, n.r.) Ivascu, pentru Teatrul Metropolis, nu pentru stea. Va multumesc dumneavoastra, care v-ati adunat, chiar si la ferestri, va multumesc, doamna, nu aveti clienti astazi, lasati ca venim noi mai tarziu (adresandu-se unei femei ce privea de la geamul unei cladiri din apropiere, n.r.), si tuturor voua celor care ne acordati aceste grade. Sa va dea Dumnezeu sanatate", a spus Arsinel.
Primarul Capitalei a luat cuvantul dupa actorul de comedie si i-a multumit acestuia pentru prestatia sa artistica de-a lungul timpului: "Maestre, dumneavoastra vreau sa intelegeti ca, inca o data astazi, se exprima respectul comunitatii pentru tot ce ati facut. Va iubim si va respectam, maestre, sa ne traiti".

sergiu nicolaescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 22 queries | Mysql time :0.012875 (s)