News Flash:

Radu Banciu, ironic la adresa lui Fenechiu - VIDEO

1 Iunie 2015
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
banciu2
Radu Banciu a vorbit, marti seara, in emisiunea sa de la B1 TV, despre averea fostului ministru Relu Fenechiu, "marele ghinionist al acestei seri", care vrea sa-si salveze banii cu ajutorul nevestei.
Executarea silita a fostului ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, condamnat in dosarul "Transformatorul", a fost suspendata pana la judecarea partajului pentru ca Mariana Fenechiu sustine ca averea a fost obtinuta in timpul casatoriei, informeaza B1 TV.
"In dosar, Mariana a pozat, nu avem poza, dar putem sa ne-o imaginam, intr-o sotie buna si o mama indurerata, ca in Capra cu trei iezi, ramasa singura acasa dupa ce sotul ei, din ghinion, a intrat la puscarie", spune Radu Banciu.
Fenechiu s-a casatorit cu a doua sotie, Mariana, la Castelul Schloss din Viena, unde fostul ministru ar fi consumat "50 de snitele vieneze, in timp ce doamna s-a multumit cu un cappucino".
Mariana Fenechiu a sustinut ca "nu poate sa-si sustina familia dupa ce sotul sau a intrat la puscarie, dintr-un real ghinion. "Pe terenul din Aleea Teilor, care se va numi Aleea Fenechiu, la un moment dat, exista o locuinta de 343 mp din salariul domnului Fenechiu, de la Transporturi, despre care femeia spune ca trebuie sa-i revina ei pentru ca are in ingrijire un minor de sase ani", explica Banciu.
Ei nu mai au nimic in afara de 343 mp. Cam cat e? Incap astia acolo? Am inteles ca Dorin Cocos nu incape de fii-su care vine cu Gina Pistol si trebuie sa o tina p-aia in brate. (...) Valoarea imobilului respectiv este de 800.000 de lei a declarat Mariana care stie toate preturile. In ce priveste un alt teren de 2.000 mp, sotia lui Fenechiu spune ca au fost construite mai multe cladiri pentru petrecerea timpului liber. Sa nu fie vreun bordel, totusi. Tot in timpul casatoriei, evident. Fenechiu era sarac lipit pamantului cand a cunoscut-o. O vaca avea si o tinea de un lant cand s-a intalnit cu cantareata de muzica populara, Mariana Daniela, ulterior Fenechiu".
Atunci cand nu incapeau in cei 343 mp ca toti barosanii din Romania aveau un BMW X6 in valoare de 30.000 euro. Trebuie taiat cu fierastraul, adica impartit corect si acesta. S-a saturat de partea aia de canapea din spatele BMW-ului, s-a saturat sa stea pe locul in care isi ducea Fenechiu vacutele, ca dupa ce s-a casatorit n-a mai mers cu vaca, a mers cu vacutele. Autoturismul e dat in urmarire la politie", conchide Banciu.

Galerie Video


radu banciu relu fenechiu mariana fenechiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007465 (s)