News Flash:

Timisorenii iau maturile si ies la curatenie pe strazi

7 Decembrie 2018
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
curatenie

Curatenia in Timisoara zilelor noastre lasa mult de dorit, iar in vreme ce primarul Nicolae Robu se razboieste cu Garda de Mediu si cu PSD, timisorenii sunt chemati cu maturile pe strada. Vor sa adune mizeria macar din statiile STPT.

Sticle de plastic, mucuri de tigara, ambalaje de la mancare, pahare goale, pungi – sunt doar cateva dintre mizeriile aruncate de timisorenii fara bun simt in statiile mijloacelor de transport in comun. Poate cosurile de gunoi au fost pline sau poate au fost goale, cert este ca unii oameni nu au pic de respect fata de orasul lor. Un timisorean s-a saturat sa vada mizeria si a decis sa puna mana, la propriu.

„Putem discuta si comenta pe Facebook la infinit! Deja nu mai conteaza cine e de vina, ci modul in care arata orasul! Vine cineva cu mine la treaba? As incepe duminica, 9 decembrie, de la 10 dimineata, chiar in statia RATT de la Gara de Nord”, a scris pe Facebook Radu Ticiu, initiatorul actiunii de curatenie.

Omul isi cheama prietenii sa dea o mana de ajutor si sa curete macar statiile STPT arhipline de gunoaie de mizeria lasata in urma de concetateni fara bun simt. Puteti urmari evolutia actiunii AICI!

De curatenia stradala in Timisoara se ocupa societatea Horticultura, in regim de urgenta, insa muncitorii de la Spatii verzi abia fac fata. Ei trebuie doar sa goleasca cosurile de gunoi si sa mature in jurul lor, pana ce municipalitatea reuseste sa finalizeze licitatia pentru desemnarea unei firme care sa se ocupe de salubrizarea stradala, dupa ce contractul cu Retim a expirat.

Primaria Timisoara a fost amendata recent cu 50.000 de lei de catre Garda de Mediu, din cauza mizeriei din oras.


curatenia timisoara nicolae robu psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004687 (s)