News Flash:

Nicolae Robu le da intalnire virtuala tinerilor

5 Decembrie 2018
1282 Vizualizari | 0 Comentarii

Primarul Timisoarei se pregateste de o discutie cu tinerii orasului. Edilul-sef va raspunde, miercuri, pe Facebook, tuturor intrebarilor celor mai tineri dintre timisoreni, intr-o noua audienta virtuala.

Primarul a anuntat miercuri dimineata ca si-a facut timp sa asculte problemele tinerilor din oras. Audienta se va tine, ca de obicei, pe pagina de Facebook a edilului-sef.

„Dragi tineri, astazi, 5 decembrie, de la ora 17, va invit la o audienta online dedicata voua, pe pagina mea Facebook publica. Eu voi fi prezent audio-video, ca de obicei la audiente si voi raspunde intrebarilor pe care voi mi le veti adresa prin postari in regim de comentariu la transmisia live. Va astept cu drag si cu toata pretuirea pt. ceea ce voi insemnati!”, a scris Robu pe reteaua de socializare.

Ca de obicei, edilul-sef ar trebui sa aiba alaturi de el consilierii personali din primarie, dar si diversi angajati de la structurile municipalitatii sau chiar sefi de directii, pentru a le raspunde concret tinerilor care vor pune intrebari.

Audiența virtuală va începe la ora 17, pe pagina de Facebook a primarului Timișoarei.


primarul timisoarei facebook timisoreni audienta virtuala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004322 (s)