News Flash:

Cina de Sfantul Nicolae oferita de voluntari din Timisoara, pentru oameni ai strazii, de la Adapostul de Noapte

3 Decembrie 2018
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
cina

In doar patru ore, voluntarii au strans alimentele necesare pentru a oferi o cina imbelsugata oamenilor strazii de la Azilul de Noapte din Timisoara. Voluntarii au raspuns provocarii asociatiei Look Inside si vor merge in locul unde innopteaza oamenii strazii si le vor oferi cina.

Te provoc sa fii bun” se numeste evenimentul organizat de Look Inside, care a devenit deja o traditie.

Voluntarii au acoperit in cateva ore de la lansarea apelului pe Facebook necesarul de alimente pentru cina: 180 de felii de sunca, cascaval, salam, ardei, castraveti, rosii, salata etc. De asemenea, ei vor pregati cate 90 de plase cu fructe si dulciuri: banane, mere, clementine, eugenii, napolitane etc. si 90 de plase cu produse de igiena: pasta de dinti, periute, sapunuri si altele. Cele doua organizatoare, membre si voluntare in cadrul ONG-ului Look Inside, Adverina si Liana, ne-au declarat ca tot necesarul a fost acoperit in mai putin de patru ore.

,,Avem o comunitate empatica, frumoasa si generoasa, cu oameni frumosi care ne-au raspuns si care au fost alaturi de noi la foarte multe actiuni. Ne gandim mereu la cei care au ramas singuri pe lume, fara familii si fara un acoperis deasupra capului si incercam sa le fim alaturi de cate ori putem”, ne-a spus Liana.

Voluntarii vor oferi cina de Sfantul Nicolae oamenilor strazii de la Adapostul de Noapte de pe strada Brancoveanu din Timisoara, joi, 6 decembrie, la ora cinei, 19:30. Cei prezenti la azil vor servi o masa rece, imbelsugata, sub forma unor aperitive, un meniu pentru 90 de persoane.

„Asa cum v-am obisnuit, in fiecare an de Sf. Nicolae, pe 6 decembrie, vom oferi o cina imbelsugata oamenilor fara adapost de la Azilul de Noapte de pe strada Brancoveanu, Nr. 50 – Timisoara. Este un mic ajutor oferit celor aproximativ 90 de oameni, care trec zilnic prin greutati uriase, ramasi fara case si fara familii, si care isi petrec timpul pe strazile orasului, in conditii precare”, transmit cele care organizeaza in acest an actiunea, din partea Look Inside – Liana si Adverina.


timisoara voluntarii look inside cina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005686 (s)