News Flash:

Tatal unei mirese a oprit nunta in momentul in care a vazut adevarata fata a fiicei sale vitrege

7 Martie 2018
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
tata

    Daca sunteti intr-o relatie cu o persoana care va face sa va subapreciati mereu, atunci cel mai indicat ar fi sa puneti capat acestei relatii.

Dar uneori frica de singuratate e mai puternica decat dorinta de fericire, iar oamenii raman in astfel de relatii distructive.

Este foarte dificil sa intrerupi o relatie, mai ales daca aceasta e destul de indelungata. In istorioara pe care v-o prezentam astazi, barbatul a ajuns la limita pe care nu o mai putea rabda.

Iata marturia sa:

“Nunta fiicei mele vitrege trebuia sa aiba loc pe 3 august. In ultimele 6 luni ea si maica sa erau implicate foarte activ in pregatirile pentru eveniment.

In luna decembrie a anului precedent fiica mea a absolvit universitatea. Eu am achitat 40.000 $ pentru studiile sale, in ciuda faptului ca institutia era de stat. Pe tot parcursul studiilor si chiar dupa absolvire ea a trait impreuna cu noi. Atunci cand terminase scoala, noi i-am cumparat o masina ca sa poata merge la lectii la universitate.

In toata aceasta perioada tatal ei biologic nu-si dadea absolut nici un interes, nu a ajutat-o cu nimic si nu a investit deloc in educatia sa.

La nunta au fost invitate cel mult 250 de persoane. Eu am pregatit lista cu invitatii mei, circa 20 de persoane, caci eu am luat asupra mea toate cheltuielile pentru eveniment. Ei au acceptat lista si mi-au promis sa-i invite pe toti, de aceea eu i-am prevenit ca vor fi invitati, ca sa nu-si faca alte planuri.

Intr-o zi de sambata am mers cu unul din prietenii mei la golf si l-am intrebat daca va veni la nunta. El a spus ca nu a primit nici o invitatie, ci doar o instiintare.

El mi-a aratat ce a primit si intr-adevar acolo era doar o instiintare, iar numele meu nu aparea nicaieri. In schimb erau indicate numele mamei si a tatalui fetei.

A urmat un conflict serios cu femeia mea, caci eu am aflat ca de fapt nimeni din invitatii mei nu a fost inclus in lista finala a invitatilor, pe motiv ca “250 de persoane e prea mult”. Eu eram furios, dar nu mai puteam face nimic, pentru ca oamenii importanti pentru erau deja insultati.

Ea a spus: “Daca cineva va refuza invitatia, poti chema pe cineva din ai tai”. Eu consider ca aceste cuvinte sfidatoare reprezinta o mare nedreptate.

Ieri noi am avut o masa duminicala impreuna cu familia viitorului ginere. A venit si un oaspete neasteptat – “adevaratul tata”. Fiica mea vitrega s-a ridicat si a spus ca “tatal adevarat” va putea veni la nunta si o va conduce pana la altar.

Declaratia a fost intampinata de exclamatii: “Foarte frumos!”, “Minunat!”.

Cred ca niciodata in viata eu n-am fost atat de umilit si enervat! Am avut nevoie de ceva timp ca sa ma pot stapani din nou, caci pana atunci imi venea fie sa plang, fie sa-l iau la bataie, fie ambele odata.

Imediat ce mi-am venit in fire si am putut sa vorbesc, m-am ridicat si am spus ca vreau sa spun un toast. Nu tin minte exact ce am spus, dar esenta e asta:

— Mie mi-a fost foarte placut sa fie parte a acestei familii pe parcursul a zece ani.

Vai, ce dragut…

— In acest moment al vietii mele eu simt o mare recunostinta fata de mire si mireasa pentru ca mi-au deschis ochii sa vad ceva foarte important.

Cei prezenti au zambit usor.

— Ei mi-au aratat ca pentru aceasta familie eu nu am deloc acea valoare pe care o credeam.

Fetele oamenilor s-au acoperit de confuzie.

— Desi candva eu ma consideram a fi un cap al familiei sau un fel de nas de botez, pe care toti il respecta si ii cer ajutorul atunci cand este nevoie. Acum mi se pare ca am devenit un bancomat care pur si simplu ofera bani cash, nimic mai mult. Intrucat s-a considerat ca eu nu sunt un stapan care sa primeasca invitati la ceremonie, eu ii deleg obligatiile mele financiare succesorului meu, “adevaratului tata”. Asadar, sa salutam tanara pereche si sa ii uram o viata familiala fericita!

Si am sorbit din paharul meu.

— Acum puteti pleca.

Asta a fost egoist? Eu trebuie sa cheltui 40-50 de mii pentru o nunta la care nu pot invita pe nimeni? Cu care eu nu am nici o treaba?

Astfel am pus capat la toata prostia asta. Eu am intrerupt relatiile cu concubina mea si cu fiica ei.

Azi dimineata eu am sunat toti furnizorii de servicii de nunta pentru a anula comenzile si a-mi intoarce avansurile platite. Intr-un final am pierdut 1.500 $, in rest am reusit sa recuperez toti banii.

Pe scurt: ai vrut ca “tatal adevarat” sa fie indicat in invitatii, sa te duca la altar si sa fie in capul mesei? Perfect, “adevaratul tata” ar trebui si sa suporte toate cheltuielile.

Actualizare. 9 iunie, 1:15

Concubina mea si fiica sa nu mai traiesc la mine. Ele s-au mutat la mire. Am incercat sa nu fiu prea dur cand ele luau si unele din lucrurile “lor”.

Astfel totul s-a sfarsit. Nu-mi vine sa cred ca istoria mea a atras atata atentie si imi e foarte placut sa primesc sprijinul atator oameni necunoscuti.

Daca voi afla detalii despre nunta, va voi da de stire. Dar nu pot promite ca voi cauta sa aflu ceva. Am auzit ca ei incearca sa reduca cheltuielile si solicita ca parintii mirelui sa se implice si ei financiar.

Fosta mea concubina a ars ultima punte dintre noi in momentul in care am aflat ca ea a incercat sa scoata bani de pe contul nostru comun dupa acea masa comuna cu familia mirelui. Din fericire eu reusisem sa retrag toti banii de pe acel cont inaintea ca ea sa scoata ceva.

Asta e tot. Va multumesc!”

Daca simtiti ca partenerul dvs. nu va pretuieste, e foarte probabil ca el nu o va mai face niciodata. Omul nu se poate schimba peste noapte, de aceea eu cred ca acest barbat a procedat corect! poatenustiai.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004696 (s)