News Flash:

10 reguli de care se conduc femeile intelepte si un pic sirete. Respecta-le si vei avea o viata cum iti doresti

6 Martie 2018
925 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie 640x336

Atunci cand femeia este suficient de desteapta si are experienta necesara de viata, ea va putea sa faca fata si sa iasa cu demnitate din orice situatie delicata.

1. Asculta interlocutorul. Problema generatiei de astazi consta in faptul ca s-a dezvatat sa auda si sa asculte. Iar, noi, la nivel de subconstient, credem ca nu am fost auziti si ca ceea ce spunem nu intereseaza pe nimeni. Si ca urmare a acestui fapt, ridicam vocea si incercam sa strigam peste interlocutor. Ceea ce este gresit. Vorbeste mai incet, asa incat sa fii inteleasa- asta este o arta adevarata.

2. Manifesta respect. Barbatul trebuie sa simta ca este sprijinul, protectia si capul familiei, chiar daca in societatea contemporana nu este intotdeauna asa. Daca vrei sa fii o femeie inteleapta si un pic vicleana, respecta-ti intotdeauna sotul.

3. Pastreaza distanta. O femeie desteapta nu va tine pe nimeni langa ea. Din acest considerent barbatii vor fi atrasi de ea. Ofera-i libertate iubitului si nu incerca sa-l suspectezi la orice fleac.

4. Zambeste mai des. Dispozitia buna si zambetul iti vor oferi increderea de care ai nevoie. Femeia care este intotdeauna calma, inteleapta, echilibrata, genereaza admiratia celor din jur.

5. Confirma-ti vorbele prin fapte. Incearca sa faci intotdeauna ceea ce spui. Nicio femeie sigura pe sine nu se tanguieste si nu plange pe umarul cuiva. Ea este iubita, puternica si inteleapta.

6. Lauda-ti mai des partenerul, cu si fara motiv. Astfel el isi va imbunatati parerea fata de sine, iti va simti sprijinul si respectul fata de el. El se va obisnui cu acest gand si va incerca sa-ti satisfaca asteptarile. Un mic siretlic care functioneaza intotdeauna este laudarea partenerului inainte de a-i cere ceva.

7. Invata sa economisesti. Exista barbati care nu au incredere in femeie in ceea ce priveste gestionarea banilor. Asta se intampla deoarece femeile obisnuiesc sa cheltuiasca prea mult. Fa-l sa simta ca banii sunt directionati acolo unde trebuie.

8. Renunta la critica. Incearca sa fii intelegatoare, sa-l asculti si sa-l sustii moral in toate situatiile. Retine regula: putina critica, multa incredere. Cu cat mai multa incredere va avea in tine, cu atat mai multa informatie vei primi.

9. Ofera-i sustinere. Orice barbat care simte sprijinul de alaturi va veni sa se consulte cu cel care ii ofera aceasta sustinere. Important este sa astepti ca el sa faca primul pas.

10. Sa nu umilesti niciodata barbatul in prezenta altor oameni. O femeie inteleapta le va arata prietenilor ca sotul ei este stapanul in casa. In acest mod el va deveni mandru si va fi mai usor sa-l convingi de anumite lucruri, fara certuri si scandaluri.

poatenustiai.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005851 (s)