News Flash:

Iata ce reguli de viata are femeia care a crescut si a educat un miliardar. Invata de la mama lui Elon Musk

6 Martie 2018
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
mama

Maye Musk va implini in aprilie 70 de ani, dar defileaza pe podium si acum. Ea este imaginea companiilor Clinique si Revlon, a companiei aeriene Virgin America si cea care la 69 de ani a incheiat un contract cu brandul CoverGirl. Si tot ea e cea care a nascut si a crescut 3 copii: Elon – fondatorul PayPal, Tesla, SpaceX si un nume sonor in listele Forbes cu o avere de $20,8 mlrd, Kimball – restaurator (Kitchen Cafe) si filantrop (Big Green) si fiica Tosca – regizor si producator, al carei film „Hollywood Dirt” a fost derulat in 2017 la Cannes.

Cand Elon avea 17 ani, iar Tosca 15, ei au incercat sa ma convinga sa ne mutam in Canada, tara de unde sunt de origine. Am spus nu, pentru ca urma sa-mi apar teza de doctor si aveam si multe oferte de munca. Cu toate acestea, fiind intr-o calatorie cu Elon, Tosca a vandut casa, masina si tot ce mai aveam prin garaj, iar la intoarcere mie nu mi-a ramas decat sa semnez actele. Nu am avut de ales si iata asa ne-am pomenit in Toronto, incepand o viata noua de la zero.

Asta s-a intamplat dupa ce divortasem, am plecat din Africa de Sud cu 3 copii si am ramas fara bani sa ma descurc in Canada. Am ajuns sa plang atunci cand copiii varsau laptele din neatentie, pentru ca nu aveam de unde sa gasesc bani pentru altul.

Nu mai aveam bani din simplu motiv ca propriile conturi bancare din Africa de Sud mi-au fost inghetate. E o politica statala prin care se descurajeaza emigrarea.

In Toronto am fost nevoiti sa traim intr-un apartament micut pe care l-am curatat in vreo 3 saptamani, pentru a ne crea niste conditii acceptabile. N-o sa uit niciodata ce mi-a zis fiica mea cand mi-am rupt o unghie: „ Mama, daca iti vei distruge mainile, tu nu vei mai putea fi model si noi nu vom avea cu ce sa platim chiria?”

Dar am trecut si peste asta… copiii mei au facut studii pentru ca i-am ajutat sa-si gaseasca un loc de munca, care sa le asigure intretinerea la invatat. Insa chiar si asa, ei intotdeauna au fost in stare sa-si castige o bursa. Copiii mei au devenit oameni independenti foarte devreme.

Acum nu pot sa spun ca, fiind mama lui Elon, sunt cumva avantajata in cariera. Ba din contra, recent am avut o sesiune foto pentru o revista renumita si am fost intrebata daca am copii.

Pentru a deveni imaginea Virgin America eu am stat la coada timp de cateva ore, am fost cea de 350-a.

Iar dupa divort m-am incumetat sa adun kilograme in plus si nici asta nu ma lasat cu mainile in jos – am fost model plus-size.

Trebuie sa mentionez ca odata cu varsta devii mai sigura pe sine si faci fata mai usor greutatilor. Eu nu am incercat niciodata sa-mi ascund varsta, sa spun, de exemplu, ca am 50 de ani. Eu ma mandresc ca in curand voi implini 70.

In ceea ce priveste succesul copiilor, eu nu le-am spus niciodata ca ei trebuie sa urmeze programe MBA sau sa-si puna in fata scopuri marete. Indemnul meu a fost sa faca ceea ce le place si sa munceasca mult.

Care ar fi sfatul meu de educatie? Fiti fericiti si depuneti suflet in ceea ce faceti!


maye musk tosca cannes
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004783 (s)