News Flash:

Sute de jandarmi si politisti vor lucra in vacanta de Revelion in judetul Hunedoara

31 Decembrie 2016
945 Vizualizari | 0 Comentarii
politia rutiera1 1
O suta de jandarmi si doua sute de politisti vor asigura masurile de ordine publica in localitatile si in statiunile montane din judetul Hunedoara la acest sfarsit de an, cu precadere in locurile in care vor fi organizate diverse activitati in aer liber in noaptea de Revelion. 
Jandarmii montani vor putea fi intalniti in statiunea Geoagiu Bai, unde se preconizeaza un aflux mare de turisti, in statiunile montane Straja, Parang, precum si pe traseele turistice din muntii Valcan, Sureanu si Retezat, acolo unde exista hoteluri sau alte facilitati de cazare. 
"Jandarmii montani sunt pregatiti sa acorde sprijin turistilor si sa intervina atunci cand situatia o va impune, precum si in cazul constatarii unor incalcari ale normelor legale in vigoare", se arata intr-un comunicat al IJJ Hunedoara, remis, vineri, AGERPRES. 
Jandarmii montani recomanda celor care intentioneaza sa urce pe munte, sa acorde o atentie deosebita prognozelor meteorologice anuntate, sa poarte echipament adecvat, sa nu se abata de la traseele marcate si sa nu se aventureze pe traseele care sunt inchise in aceasta perioada a anului si care pot deveni periculoase. 
De asemenea, peste 200 de politisti hunedoreni - in special din cadrul structurilor de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigare a fraudelor si politie transporturi, vor munci in perioada 30 decembrie -2 ianuarie pentru prevenirea faptelor antisociale, se mentioneaza intr-un comunicat al IPJ Hunedoara. 
"Politistii hunedoreni va fi la datorie, in slujba comunitatii, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniste si siguranta publica, astfel incat toti cetatenii sa isi petreaca sarbatorile in liniste", se arata in documentul citat. 
In mod deosebit, politistii hunedoreni, alaturi de jandarmi si lucratori ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, vor avea in atentie manifestarile publice organizate in aer liber, concerte si spectacole de Revelion. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007358 (s)