News Flash:

DNA va cere arestarea lui Sebastian Ghita, daca acesta nu se prezinta joi la IJP

29 Decembrie 2016
932 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita3
Procurorii DNA Ploiesti vor cere emiterea unui mandat de arestare pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, daca acesta nu se va prezenta in cursul zilei de joi la sediul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Prahova pentru a semna in cadrul controlului judiciar, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.
Ghita trebuia sa se prezinte la IJP Prahova la ora 10,30, insa pana la aceasta ora nu a venit si nici a fost gasit de politisti la domiciliul sau din municipiul Ploiesti, au aratat surse din Politie.
IJP Prahova ar urma sa sesizeze Inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la faptul ca fostul parlamentar nu a semnat la Politie, iar DNA ar urma sa ceara arestarea in lipsa a acestuia, au mai spus sursele judiciare citate.
Sebastian Ghita a fost ultima data la IJP Prahova in ziua de 19 decembrie, pentru a semna in cadrul controlului judiciar pe cautiune.
Ulterior, el a fost citat sa se prezinte, la data de 21 decembrie, la DNA Ploiesti in dosarul Ponta-Blair, insa nu a venit, la sediul Parchetului ajungand doar avocatii sai.
In aceste conditii, fostul deputat a fost cautat la domiciliul sau si la mai multe adrese despre care se cunostea ca sunt frecventate de fostul parlamentar, fara a fi insa gasit, au precizat surse apropiate anchetei. Potrivit acestora, el a fost dat in consemn la punctele de frontiera si este cautat pe teritoriul intregii tari.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006235 (s)